Rycote Mini Windjammer 35/50mm
Artikelnummer: 318474

Rycote Mini Windjammer 35/50mm

Vindhætte 35/50mm

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
  • Passer til mikrofoner med en diameter på 35 mm og en længde på 50 mm
  • Vindpels reducerer vind- og pustelyd
  • Giver forbedret lydkvalitet
299 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret
Rycote 104404

Vindpels, der passer til reportermikrofoner med en diameter på 35 mm.

Støj fra vind og pust kan ødelægge en optagelse, så det er meget vigtigt at forhindre dette ved hjælp af en beskyttelse.

Vindpelsen er en konstruktion, der forhindrer de luftpust, der opstår fra visse vokallyde, især fra konsonanter som P, B og F, men også kraftige luftpust, der kan komme fra for eksempel H-lyde, i at blæse direkte ind i mikrofonens membran.

Vindskærme bruges til udendørsoptagelser, så vinden ikke påvirker membranen for meget. En vindpels stjæler noget diskant, så de er ikke særlig velegnede i studiet, hvor man bør bruge almindelige pop-filtre.
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.