Sandisk

Hver dag stoler millioner af mennesker verden over på ydelsen, kvaliteten og pålideligheden af SanDisk-produkter. Fra vigtige dokumenter til dyrebare fotos gemmes det meste af det, vi værdsætter digitalt. SanDisk er et af de førende globale brands, når det kommer til digital lagring, og de har helt sikkert en løsning, der passer dig.

Hos os kan du købe memorykort som SDHC, SDXC, Secure Digital med UHS-II, Micro SD, Compact Flash, CFast 2.0, kortlæsere med USB-C, kortlæsere med USB-A og eksterne harddiske.

48 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Kapacitet
Hukommelsesstørrelse
Bus Speed
Skrivehastighed
Speed Class
Korttype
Læsehastighed

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.