Sandisk

Hver dag stoler millioner af mennesker verden over på ydelsen, kvaliteten og pålideligheden af SanDisk-produkter. Fra vigtige dokumenter til dyrebare fotos gemmes det meste af det, vi værdsætter digitalt. SanDisk er et af de førende globale brands, når det kommer til digital lagring, og de har helt sikkert en løsning, der passer dig.

Hos os kan du købe memorykort som SDHC, SDXC, Secure Digital med UHS-II, Micro SD, Compact Flash, CFast 2.0, kortlæsere med USB-C, kortlæsere med USB-A og eksterne harddiske.

53 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Kapacitet
Bus Speed
Hukommelsesstørrelse
Korttype
Skrivehastighed
Speed Class
Læsehastighed

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.