SanDisk

Køb produkter fra SanDisk og SanDisk Professional hos os. Hos os kan du købe hukommelseskort som SDHC, SDXC, Secure Digital med UHS-II, Micro SD, Compact Flash, CFast 2.0, kortlæsere med USB-C, kortlæsere med USB-A og eksterne harddiske. Vi har et bredt sortiment af produkter fra SanDisk til både professionelle brugere og nybegyndere, online og i butikken.

76 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Kapacitet
Korttype
Hukommelsesstørrelse
Speed Class
Interface
Skrivehastighed
Bus Speed
SSD
Læsehastighed
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.