Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro til Canon
Artikelnummer: 316349

Sigma 105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro til Canon

105mm f/2,8 EX DG OS HSM Macro til Canon

Weblager
Ukendt leveringstid
København:
  • Makroobjektiv til fuldformatskameraer. Forstørrelse 1:1
  • Billedestabilisering gør det muligt at fotografere på længere lukkertider
  • Afstandsskalaen gør det let at fokusere manuelt
3.690 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Sigma AF 105/2,8 EX DG OS HSM Macro
Med indbygget OS-funktion (billedstabilisator) med ny teknologi, der også fungerer i 3D, betyder det, at det også stabiliserer fremad og tilbage ved makrofotografering. Det betyder, at du kan bruge objektivet med omkring 4 trin længere eksponeringsværdi end normalt. Et "flydende" fokuseringssystem flytter to forskellige linsegrupper i den optiske linje til forskellige positioner. DG-versionen gør objektivet egnet til kameraer med både den store sensor (24x36) og dem med såkaldt APS-C sensorer. De ni blændelameller tillader dig at få en behagelig sløring, hvis du ønsker. Objektivet har 2 stk. såkaldte SLD linser, der modvirker de normale optiske fejl og forbedrer billedkvaliteten. Antirefleksbehandling i flere lag forhindrer overstråling samt såkaldte flare hvilket betyder, at lyset reflekteres mellem linserne.

Glem ikke!
Køb et neutralt filter (UV eller Skylight) for at beskytte den forreste linse.

Leveres med:
Objektivdæksel/beskyttelse, adapter LH680-01 samt modlysblænde LH680-03.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.