Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Sigma

Siden 1961 har Sigma arbejdet hen imod et enkelt, simpelt mål: At udvikle de teknologier der gør det muligt at opnå det perfekte billede. Samtlige af deres objektiver er bygget af premium råmaterialer og alle bliver analyseret af ultra-high definition sensorer og godkendt, før de forlader fabrikken. Altsammen for at sikre den bedste holdbarhed og optiske kvalitet.

351 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Objektivtype
Passer til (sensorstørrelse)
Autofokus
Objektivfatning
Billedstabilisering
Fast/Zoom
Objektivegenskaber
Største blænde f/
Filterdiameter

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR (MYPACK) - JULEGAVER BYTTES INDEN 5. JANUAR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.