Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport
Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport
Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport
Artikelnummer: 1014326

Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport

150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport

Weblager
Bestilt, ukendt leveringstid
København:
  • Skarpt, hurtig autofokus og billedestabilisering
  • Vejrforseglet og metalkonstruktion
  • Stor modlysblænde i metal hindrer strølys og beskytter frontlinsen
13.690 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Professionelt objektiv til actionfotografen
Med høj ydelse og fremragende kvalitet leveres denne avancerede hypertelezoom som kommer at opfylde dine krav som professionel fotograf. Objektivet er vand- og støvsikkert så at du kan anvende kameraet under de mest krævende situationer. Objektivet er meget alsidig og fleksibelt, hvilket tiltaler dig som vil udtrykke dig kunstnerisk.

Foruden den høje optiske ydelse og fotografiske udtryk er Sport-serien fra Sigma specielt designet for at passe actionfotografen. Du kommer at kunne fotografere hurtige og fjerne motiver og dine billeder kommer at blive udmærkede selv i de mest krævende situationer.

Med USB Dock bliver objektivet helt  tilpasningsbart så at du selv kan skabe din egen specifikation. Dette objektiv er til dig som vil kunne fotografere mange forskellige motiv; fugle, vilde dyr, fly, motorsport, men også portræt.

Objektivet er behandlet med Super Multi-Layer Coating som mindsker lysslør og falsk lys. Dette indebærer at dine fotografier bliver skarpe og har høj kontrast selv i modlys.

Fordele :

  • Mulighed at låse zoomen ved ethvert fokuseringsafstand
  • Vandafvisende  belægning
  • OS-System med accelerationssensor
  • Optimeret autofokus
  • Minimerer kromatisk aberration

Leveres med modlysblænde

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling