Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport til Sigma
Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport til Sigma
Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport til Sigma
Artikelnummer: 1028999

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport til Sigma

500mm f/4 DG OS HSM Sport til Sigma

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
 • High performance fast teleobjektiv til sport og natur
 • Med en høj lysstyrke kan du holde ISO'en nede eller anvende korte lukkertider
 • Kompatibel med 1,4x eller 2x telekonverter
50.490 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport

Dette hyper-teleobjektiv leverer høj optisk ydelse sammen med en funktionalitet og holdbarhed. Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport er vand- og støvtæt så at du kan bruge objektivet selv i de mest udfordrende situationer. Fang motiver med hurtige bevægelser selv på afstand med et avanceret billedstabilisering samt en hurtig og støjsvag autofokus.

 • Vandafvisende belægning
 • OS-system med accelerationssensor
 • Optimeret autofokus
 • Minimerer kromatisk aberration

Let og sej

Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport er lavet i slidstærk magnesium for en let vægt med stor holdbarhed. Objektivets modlysblænde er i kulfiber hvilket gør det let og stærkt. Linsen har en vand- og olieafvisende belægning der gør at objektivet fungerer udmærket i regn og barske forhold. Der findes desuden et stort og stabilt indbygget stativ-mount med 90° klikstop der der gør det let at bytte mellem vandret og lodret fotografering.. Klik-indstillingen kan enkelt slås fra via en knappe.

Hyper Sonic Motor

Objektivets HSM-motor giver en hurtig og støjsvag fokusering. Kontinuerlig AF (AF-C) forbedrer og effektiviserer desuden fokuseringen. Der findes en autofokusknap for at skifte mellen autofokus og manuel fokus. Sætter du autofokusknappen på MO (Manuel Override) kan du bytte mellem manuel fokus og autofokus ved at dreje på objektivets fokusring.

Optisk Billedstabilisator (OS)

Det integrerede OS-system med accelerationssensor gør at objektivet leverer eksakt ydeevne i op til fire blændetrin. Der findes to mulige OS-indstillinger: Indstilling 1 for generel fotografering og Indstilling 2 for fotografering af eksempelvis motorsport og andre actionbilleder som kræver panorering. I Indstilling 2 arbejder accelerationssensor med OS på en sådan måde at du får en effektiv stabilisering mens du flytter kameraet lodret, vandret eller diagonalt uanset position, for at effektivt fange bevægelige motiv. Autofokus fungerer desuden lige effektivt når du bruger objektiver med telekonverter (sælges separat).

Optisk ydeevne

Objektivet indholder to FLD-glas og et SLD-glas med egenskaber som svar til flouritglas - alt for at modvirke alle typer af farvefejl. Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport har gennemgået kontrol og udvurdering af Sigmas egenudviklede system (A1) der bruger en 46MP Foveon X3 billedsensor. Takket være denne kan nu tidligere uopdaget højfrekvente detaljer havne indenfor rammen af granskning og korrektion

Kompatibel med Sigma MC-11 och USB-dock

Ved anvendelse med objektivadapteren MC-11 (sælges separat) fungerer Sigma 500mm f/4 DG OS HSM Sport til Canon også på dit Sony E-mount-kamera. Objektivet er desuden kompatibelt med Sigmas USB-dock sælges separat) for opdatering af firmware og eksempelvis autofokushastighed m.m.

Leveres med:

 • Modlysblænde
 • Objektivdæksel frem og bag
 • Taske
 • Filterholdere med WR Protector 46mm
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling