Sigma 70mm f/2,8 DG HSM Art til L-mount
Artikelnummer: 1043381

Sigma 70mm f/2,8 DG HSM Art til L-mount

Lysstærkt makroobjektiv i Sigmas Art-serie

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
  • Lavet til maksimal skarphed
  • Hurtigt skift til manuel fokus
  • Forsegling mod kamerahuset
3.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Sigma 70mm f/2.8 DG Macro Art er et alsidigt objektiv til en bred vifte af billeder. Dens evne til nærbilleder gør det til et oplagt objektiv til at fotografere virkelig små motiver tæt på, f.eks. smykker, blomster og andre detaljer. Men objektivet kan også bruges til portrætter og visse typer sports- og landskabsoptagelser. Den høje lysstyrke kan give dig både en kort dybdeskarphed og en kort lukkertid, og den optiske kvalitet giver dig god skarphed over hele billedområdet.

Fordele:

  • Fremstillet for maksimal skarphed
  • Hurtig omskiftning til manuel fokus
  • Sejlet til kamerahuset
  • Afrundede blændelameller

Skabt for maksimal skarphed

Objektivet er udviklet til at levere maksimal billedkvalitet i hele billedområdet, uanset fokuseringsafstand. Objektivet er lavet med 13 linseelementer i 10 grupper og har en maksimal forstørrelse på 1:1 skala, hvilket betyder, at motiverne afbildes i samme størrelse på sensoren som i virkeligheden, hvilket giver adgang til små detaljer i billedet.

Hurtigt skift til manuel fokus

Autofokusmotoren giver dig mulighed for at overtage fokusindstillingen manuelt uden at skulle skifte nogen knapper. Dette giver dig mulighed for hurtigt at justere fokus manuelt for at maksimere kontrollen, hvilket er vigtigt, når du fotograferer med en meget kort dybdeskarphed.

Sejl til kamerahuset

Linsen har en tætning mod kamerahuset, der forhindrer fugt i at trænge ind i kamerahuset.

Runde blændelameller

Med 9 afrundede blændelameller får du en flot baggrundssløring.

Leveres med:

  • Objektivdæksler
  • Modlysblænde LH708-1
  • Soft bæretaske LS-576L
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.