Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma
Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma
Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma
Artikelnummer: 1028984

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma

85mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
  • Utrolig skarp allerede på f/1,4
  • Perfekt portrætobjektiv med god baggrundssløring
  • Høj byggekvalitet
9.290 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art leverer høj billedkvalitet for at passe med dagens højopløste kameraer. Objektivet er konstrueret til fuldformatskameraer, men passer også til APS-C. Med en stor blændeåbning på f/1,4 der leverer en smuk og eksakt bokeh-effekt, passer dette objektiv udmærket til portrætfotografering.

  • HSM-motor for hurtig og støjsvag fokusering
  • Lysstærkt ned flot bokeh-effekt
  • Vand- og olieafvisende belægning poå forreste og bagerste linser

Optisk ydeevne uden kompromis

Objektivet har 14 linseelementer i 12 grupper, der giver objektivet en meget høj opløsning. Det er udstyret med to SLD glaselementer der minimerer kromatisk aberration og flare i dine billeder. Den store blænde på f/1.4 gør det ideelt til optagelse i svagt lys og leverer en eksakt bokeh effekt, at du kan fokusere på pupillen i en models øje, og samtidigt få slørede øjenvipper. Den skarpe område få høj opløsning, mens det slørede område giver en pæn dybde med stor effekt i billedet. Objektivet er designet til at imødekomme kravene for fotografering med professionelle kameraer med 50 megapixels og højere.

Hyper Sonic Motor

Objektivets HSM-motor giver en hurtig og støjsvag fokusering. Det eneste du behøver at gøre for at ændre fra autofokusering til manuel fokusering er at vride på fokusringen selv ved kontinuerlig autofokus.

Kompatibel med Sigma MC-11 og USB-dock

Når det bruges med  objektivadaptern MC-11 (sælges separat) fungerer Sigma 85mm f/1,4 HSM Art til Canon selv på dit Sony E-mount kamera. Objektivet er desuden kompatibel med Sigmas USB-dock ;(sælges separat) for opdatering af firmware og eksempelvis autofokushastighed m.m.

Leveres med:

  • Objektivdæksel frem og bag
  • Modlysblænde
  • Taske
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling