Sigma Telekonverter 1,4X TC-1401 til Nikon
Artikelnummer: 1014328

Sigma Telekonverter 1,4X TC-1401 til Nikon

Telekonverter 1,4X TC-1401 til Nikon

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
2.190 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Telekonverter i meget høj kvalitet for bedre billedkvalitet.

Ved at montere denne telekonverter på dit kamera kommer brændvidden at forlænges med 1,4 gange. For at opnå bedste mulige billedkvalitet er den blevet udrustet med SLD (Special Low Dispersion) glaselement som sikrer perfekt korrektion af aberrationer.

Takke være det solide design og den støv- og fugttætte konstruktion er denne telekonverter oplagt til selv professionelt brug. Den er kompakt og let og giver enkelt en forlængelse af brændvidden.

Passer kun til Sigma Global Vision (SGV) objektiver (A, S og C serier)

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.