Sigma UV-filter WR 55mm
Artikelnummer: 1014984

Sigma UV-filter WR 55mm

UV-filter WR 55mm

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
  • Sigmas WR-filter har en særlig beskyttende belægning (coating), der er både vand- og olieafvisende
  • Antistatisk funktion gør det nemt at blæse små støvpartikler væk
  • Filteret er justeret til ikke at skabe vignettering

Vælg diameter

525 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

UV-filteret forhindrer blålige farver, der opstår, når vejret er godt, ved at absorbere ultraviolette stråler. Den er effektiv i de fleste situationer, f.eks. landskab, portrætfotografering og generel fotografering på en solskinsdag. Det er også et ideelt filter til regelmæssig brug, da det er helt farveløst, så farvegengivelsen ikke påvirkes.

WR- Vandafvisende
Sigmas WR-filter har en særlig beskyttende belægning (coating), der er både vand- og olieafvisende. Belægningen afviser vanddråber, og fingeraftryk klæber ikke til filteret og er lette at tørre af.

Antistatisk funktion
Filterets antistatiske funktion gør det muligt at fjerne små støvpartikler fra filteroverfladen nemt med t.

Tyndt filterbredde
Filteret er tilpasset, så det ikke skaber vignettering, selv når du bruger et vidvinkelobjektiv (gælder ikke for 86, 95 og 105 mm). Selv om filteret er tyndt, er der stadig et filtergevind foran, så du kan sætte et ekstra filter eller et objektivdæksel på.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.