Small HD

SmallHD designer og producerer avancerede monitorprodukter til både den uafhængige filmproducent og spillefilmsindustrien. Deres monitorer bruges over hele verden til konsekvent at give kreative fagfolk tillid i realtid til deres billede. SmallHD-produkter er kendt for deres holdbarhed, høje skærmkvalitet og intuitive brugergrænseflade.

Hos os kan du købe LCD-monitorer, OLED-monitorer, monitor-hoods og andet tilbehør fra SmallHD.

93 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Kabeltype
Længde
USB-standard
Aktiv forlængning

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.