sp.tech

Køb SP TECH hos os. Hos os kan du købe LED-belysning, lysstativer og mikrofoner til dit kamera, din computer og din mobil. SP TECH har produkter til streaming, videomøder, vlogging, video og foto fra SP TECH både online og i butikken. Vi har et udvalg af produkter til dig, uanset om du er hjemme, på kontoret eller ude på location.

194 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Størrelse
Farve
Indermål dybde
Lukningstype
Materiale
Ydermål dybde
Garanti
Indermål bredde
Ydermål bredde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.