Studie

For dem, der arbejder kreativt med fotografi, video, lyd eller efterbehandling, kan et studie være den perfekte løsning. Hos os finder du de produkter, du har brug for til et studie af høj kvalitet. Vælg mellem vores færdige pakker eller skræddersy et studie efter dine behov. Vi guider dig gennem processen.

Fotostudie

Hvad enten du ønsker at fotografere portrætter, produkter eller stilleben, finder du alt, hvad du har brug for hos os. Vi har løsninger til dem, der ønsker at fotografere i studiet, hjemme eller udendørs.

Videostudie

Arbejder du med video og ønsker du at skabe en professionel studioløsning? Vi har produkterne og løsningerne til dig - uanset om du er nybegynder eller professionel.

Lydstudie

Ønsker du at tage lyden af dine videooptagelser til det næste niveau eller opgradere dit podcaststudie med bedre udstyr? Vi hjælper dig med at skabe et lydstudie, der passer til dine behov.

Arbejdsstudie

Gør dit arbejde nemmere ved at skabe den perfekte arbejdsstation til alle former for studiearbejde. Vælg mellem højtydende computere, skærme og andre produkter til skrivebordet.


Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

BLACK WEEK – OP TIL 40% PÅ UDVALGTE PRODUKTER

Forlænget returret til og med 7/1 2023