Lydstudie

1200x400_ljudstudio-main.jpg

Find de rette produkter til lydstudiet

Ønsker du at tage din podcast til det næste niveau ved at oprette et podcaststudie eller ønsker du at opgradere dit musik- eller lydstudie med bedre udstyr? Vil du vide, hvordan du får mest muligt ud af lyden på en filmoptagelse? Så er du kommet til det rette sted. Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter og løsninger til dine behov.

SP anbefaler

Selv om det vigtigste for at optage god lyd er en god mikrofon, er der andre produkter, der kan supplere den for at opnå det bedste slutresultat. Her har vi samlet nogle færdige pakker med produkter, som du skal bruge for at komme i gang med et lydstudie.

Få bedre lyd på video

Når man optager video, er det nemt at fokusere meget på billedet, men lige så vigtigt som god belysning og de rigtige kameravinkler er det at få en god lydoptagelse. Vi har produkterne og løsningerne til lydoptagelse i verdensklasse til det store tv-studie, den streamede sceneoptræden og til dem, der optager en YouTube-video derhjemme.

Studie til lydoptagelse

Når lyden er i fokus, og du har brug for et studie til lydoptagelse, har vi de løsninger, du har brug for. Uanset om du indtaler en lydbog, indspiller dit nye hit eller laver lydeffekter til din animationsfilm, har du brug for de rigtige værktøjer for at få den bedst mulige lyd. Her finder du produkter til alle projekter, store som små.

Byg dit eget podcaststudie

Hvad enten du ønsker et sted, hvor du kan optage din egen podcast i fred og ro, eller du ønsker at oprette et rigtigt podcaststudie til flere personer, har vi udstyret til dig. Du kan finde alt fra USB-mikrofoner, studiehovedtelefoner og mixerpulte til færdige podcast-kits med alt det udstyr, du har brug for.

Producer elektronisk musik

For dem, der kan lide at skabe deres egen lyd, har vi et bredt udvalg af synths, keyboards og pocket operators, så du kan skabe din egen elektroniske musik. Du kan finde produkter fra flere kendte mærker på området, f.eks. Teenage Engineering, Roland og Zoom.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling