Videostudie

videostudio main banner.jpg

Byg et videostudie efter dine behov

Arbejder du med video og ønsker du at skabe en professionel studioløsning? Vi har produkterne og løsningerne til dig - uanset om du er nybegynder eller professionel, og uanset om du vil skabe indhold til sociale kanaler, holde digitale møder med bedre udseende, opbygge et streamingstudie eller begynde at bruge PTZ-kameraer. Vi vejleder dig lige her.

Skab content til forskellige kanaler

Er du content creator eller gamer, der ønsker at skabe godt indhold til YouTube, Instagram, Twitch eller andre sociale kanaler? Uanset om du vil vlogge, optage kortere videoer eller livestream, mens du spiller, har vi udstyret til dig.

Udvikle dit digitale arbejdsmiljø

Alle sætter pris på gode billeder og god lyd under digitale møder. Kvalitet er vigtig for at sikre, at du kan levere dit bedste uden at bekymre dig om, at du ikke kan blive hørt eller set. Vi har det udstyr, du har brug for, for at tage dine digitale møder til et helt nyt niveau.

Professionel streaming i studie

Når du bygger et studie til streamimg, er der nogle ting, du skal overveje. Vi har produkterne og løsningerne til dig - uanset om du er nybegynder eller professionel, og uanset om det drejer sig om fire kvadratmeter på dit kontor eller 200 kvadratmeter i et tv-studie.

Filmning med PTZ-kameraer

PTZ står for Pan, Tilt, Zoom. Det er et fjernstyret kamera, som ikke behøver at være bemandet, og som du kan styre enten via software eller via en fysisk kontrol. Takket være muligheden for at styre flere kameraer fra den samme kontrol bliver det nemt at opnå et højt og professionelt niveau i din produktion.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling