Skærme til kreative

1200x400-workspace-monitor.jpg

Find den rette skærm til din arbejdsplads

Har du brug for en billedskærm til foto, video og hjemmekontoret? Her finder du computerskærme til arbejdspladsen, og skærme der er tilpasset til videoredigering og animering, med kaliberingsfunktion og farver du kan stole på.

Monitor til billedredigering

Når du vælger en monitor til redigering af billeder, er konsistens i farver og lys, præcise farver, farverum og muligheden for at hardwarekalibrere skærmen nogle af de vigtigste funktioner. Derudover spiller sortniveauet, skærmstørrelsen og kontrasten naturligvis en vigtig rolle. Her anbefaler vi fire skærme i forskellige størrelser, der er velegnede til dine behov for billedredigering.

Studiofotografering

Når du fotograferer i studiet, kan en skærm, der viser farverne efter en kalibreret standard og giver dig mulighed for at se billederne i realtid, gøre dit arbejde meget nemmere. En skærm, der er kalibreret eller kan kalibreres hardware-kalibreres til at vise nøjagtige og konsistente farver, giver dig mulighed for at strømline dit arbejde og sikre, at farverne er nøjagtige i hele processen fra optagelse til udskrivning eller visning på forskellige typer skærme.

Monitor til video

Monitorer der er tilpasset til video, har meget til fælles med skærme, der er tilpasset fotografi. Det er lige så vigtigt, at de er ensartede i farve og lysstyrke, at de kan hardwarekalibreres og har et godt sortniveau. Hvad der også er vigtigt for video, er skærmens frekvens og evnen til at tilpasse skærmens hertz til filmprojektet - både høj og lav frekvens. En typisk film til tv eller streamingtjenester er ofte optaget med 24fps, så det er vigtigt, at skærmen også kan afspille dette format. Det, der bliver mere og mere populært, er HDR - High Dynamic Range - som giver dig en større dynamisk omfang. Hvis du blot skal bruge skærmen til visning, kan du slippe af sted med en lavere lysstyrke, end hvis du skal arbejde med HDR-gradering, hvor du ønsker en højere lysstyrke.

Computerskærm til kontoret

Det kan være rart at have en ekstra skærm til at tilslutte din bærbare eller stationære computer på dit skrivebord. Det øger arbejdsfladen, giver dig et bedre overblik og en mere ergonomisk arbejdsstilling. Måske er en 27" eller 24" skærmstørrelse tilstrækkelig, eller du kan tilslutte to skærme ved siden af hinanden. Vælg den, der passer til din arbejdsstation eller dit studie.

Korrekte farver og detaljer

For at din skærm kan gengive de korrekte farver og lysstyrke til studiearbejde og udskrivning, er kalibrering et vigtigt tilbehør. Nogle modeller giver dig også mulighed for at kalibrere projektorer, smartphones og kameraer. Dette giver dig mulighed for at oprette dine egne farveprofiler til specifikke situationer for at hjælpe dig med at opnå perfekte farver, lys og optimal eksponering, når du tager billeder. Mange modeller læser ikke kun din skærm, men tager også højde for det omgivende lys for at give den korrekte farve, lysstyrke og kontrast på din skærm.

 

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling