Tether Tools

Siden lanceringen af deres første produkt i 2008 - Tether Table Aero - har Tether Tools arbejdet med at designe og producere værktøjer, der gør hverdagen lettere for fotografer, videografer og andre kreative på alle områder. Deres værktøjer bruges over hele verden som en vigtig del af deres arbejdsgang.

Hos os kan du købe produkter som gør det lettere og sikrere at arbejde i studioet eller på location, som for eksempel langa USB-kabler, kabelholdere, computerholdere, arme, klemmer, dummybatterier og andre tilbehør og produkter fra Tether Tools.

20 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Længde
Kabeltype
USB-standard
Størrelse
Passer til
Aktiv forlængning

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.