Tether Tools

Siden lanceringen af deres første produkt i 2008 - Tether Table Aero - har Tether Tools arbejdet med at designe og producere værktøjer, der gør hverdagen lettere for fotografer, videografer og andre kreative på alle områder. Deres værktøjer bruges over hele verden som en vigtig del af deres arbejdsgang.

Hos os kan du købe produkter som gør det lettere og sikrere at arbejde i studioet eller på location, som for eksempel langa USB-kabler, kabelholdere, computerholdere, arme, klemmer, dummybatterier og andre tilbehør og produkter fra Tether Tools.

20 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Størrelse
Kabeltype
USB-standard
Passer til
Aktiv forlængning
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.