Tether Tools

Siden lanceringen af deres første produkt i 2008 - Tether Table Aero - har Tether Tools arbejdet med at designe og producere værktøjer, der gør hverdagen lettere for fotografer, videografer og andre kreative på alle områder. Deres værktøjer bruges over hele verden som en vigtig del af deres arbejdsgang.

Hos os kan du købe produkter som gør det lettere og sikrere at arbejde i studioet eller på location, som for eksempel langa USB-kabler, kabelholdere, computerholdere, arme, klemmer, dummybatterier og andre tilbehør og produkter fra Tether Tools.

19 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Kabeltype
Størrelse
USB-standard
Passer til
Aktiv forlængning
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.