Film- & Videoobjektiver

Her har vi samlet objektiver, der er specielt designet til film- og videokameraer, samt et bredt udvalg af tilbehør til din filmproduktion. Du kan finde objektiver, adaptere og konvertere samt mattebokse og fokuseringscontrollere. Vi har et bredt udvalg af film- og videoobjektiver til Sony, Canon, Olympus og mange flere. Køb direkte online, eller besøg os i butikken, og lad vores dygtige personale hjælpe dig med at finde det rigtige objektiv til dit filmkamera.

257 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Video & Droner
Producent
Passer kamerafatning
Passer kamerafatning
Størrelse
Brennvidde fast
Filterdiameter
Diameter
Autofokus
Længde
Vægt
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.