Zhiyun

Zhiyun er en af de ledende aktører inden for professionelle stabiliseringssystemer, og siden 2014 har kunder over hele verden kunne nyde godt af deres innovationer på markedet.

Hos os kan du købe gimbals till systemkamera, gimbals til smartphones og gimbals til GoPro samt batterier, ladere, holdere, follow focus og tilbehør til gimbals fra Zhiyun.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.