Zhiyun

Zhiyun er en af de ledende aktører inden for professionelle stabiliseringssystemer, og siden 2014 har kunder over hele verden kunne nyde godt af deres innovationer på markedet.

Hos os kan du købe gimbals till systemkamera, gimbals til smartphones og gimbals til GoPro samt batterier, ladere, holdere, follow focus og tilbehør til gimbals fra Zhiyun.

17 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Farve
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.