Aputure

Aputure blev grundlagt i 2005 af en gruppe filmskabere og videografer, der ønskede at skabe indhold af høj kvalitet, men kæmpede med de høje omkostninger til det udstyr, der var nødvendigt for at gøre det. Med målet om at skabe professionelt udstyr til en overkommelig pris, startede de Aputure: professionelt biografudstyr med den kvalitet og funktioner, der er nødvendige for fuldt ud at realisere enhver kreativ vision, til priser hvor alle kan være med.

Hos os finder du et bredt udvalg af Aputures produkter: LED-paneler, ringflash, videobelysning, softboxe, LCD-monitorer, mikrofoner og meget mere.

27 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Monteringsring (type)
Passer til
Diameter
Farve - inderside
Raster
Diffuser
Dybde
Medfølgende monteringsring
Materiale
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.