Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Aputure

Aputure blev grundlagt i 2005 af en gruppe filmskabere og videografer, der ønskede at skabe indhold af høj kvalitet, men kæmpede med de høje omkostninger til det udstyr, der var nødvendigt for at gøre det. Med målet om at skabe professionelt udstyr til en overkommelig pris, startede de Aputure: professionelt biografudstyr med den kvalitet og funktioner, der er nødvendige for fuldt ud at realisere enhver kreativ vision, til priser hvor alle kan være med.

Hos os finder du et bredt udvalg af Aputures produkter: LED-paneler, ringflash, videobelysning, softboxe, LCD-monitorer, mikrofoner og meget mere.

61 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Passer til
Indbygget LED-belysning
Display
Indbygget radiomodtager
Batteritype
Masterfunktion
Vinklingsbar
Zoom
Vægt

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.