Aputure

Aputure blev grundlagt i 2005 af en gruppe filmskabere og videografer, der ønskede at skabe indhold af høj kvalitet, men kæmpede med de høje omkostninger til det udstyr, der var nødvendigt for at gøre det. Med målet om at skabe professionelt udstyr til en overkommelig pris, startede de Aputure: professionelt biografudstyr med den kvalitet og funktioner, der er nødvendige for fuldt ud at realisere enhver kreativ vision, til priser hvor alle kan være med.

Hos os finder du et bredt udvalg af Aputures produkter: LED-paneler, ringflash, videobelysning, softboxe, LCD-monitorer, mikrofoner og meget mere.

31 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Garanti
Medfølgende monteringsring
Materiale
Farve - inderside
Passer til
Monteringsring (type)
Diffuser
Raster
Batterimodel

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.