Aputure

Aputure blev grundlagt i 2005 af en gruppe filmskabere og videografer, der ønskede at skabe indhold af høj kvalitet, men kæmpede med de høje omkostninger til det udstyr, der var nødvendigt for at gøre det. Med målet om at skabe professionelt udstyr til en overkommelig pris, startede de Aputure: professionelt biografudstyr med den kvalitet og funktioner, der er nødvendige for fuldt ud at realisere enhver kreativ vision, til priser hvor alle kan være med.

Hos os finder du et bredt udvalg af Aputures produkter: LED-paneler, ringflash, videobelysning, softboxe, LCD-monitorer, mikrofoner og meget mere.

46 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Materiale
Farve - inderside
Passer til
Monteringsring (type)
Medfølgende monteringsring
Diffuser
Raster
Diameter
Dybde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling