Arri

Arnold & Richter Cine Technik (ARRI) er en global virksomhed inden for filmmediebranchen, der beskæftiger omkring 1.500 medarbejdere verden over. Virksomheden blev grundlagt i 1917 i München, hvor hovedsædet stadig ligger den dag i dag.

ARRI-Gruppen består af fem forretningsenheder: Kamerasystemer, Belysning, Medier, Udlejning og Medicin. ARRI er en førende designer og producent af kamera- og belysningssystemer til film- og broadcastindustrien med et verdensomspændende distributions- og servicenetværk. Det er også en integreret medietjenesteudbyder inden for film efter- og coproduktion, international salg samt udlejning af udstyr, levering af kamera, belysning og grebspakker til professionelle produktioner. ARRI Medical fokuserer på brugen af ​​kerneafbildningsteknologier til kirurgiske applikationer.

Academy of Motion Picture Arts and Sciences, i folkemunde Oscar Uddelingen, har anerkendt ARRIs ingeniører og deres bidrag til industrien med 19 videnskabelige og tekniske priser.

Vil du have det bedste, skal du have ARRI!

1 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.