Arri

Arnold & Richter Cine Technik (ARRI) er en global virksomhed inden for filmmediebranchen, der beskæftiger omkring 1.500 medarbejdere verden over. Virksomheden blev grundlagt i 1917 i München, hvor hovedsædet stadig ligger den dag i dag.

ARRI-Gruppen består af fem forretningsenheder: Kamerasystemer, Belysning, Medier, Udlejning og Medicin. ARRI er en førende designer og producent af kamera- og belysningssystemer til film- og broadcastindustrien med et verdensomspændende distributions- og servicenetværk. Det er også en integreret medietjenesteudbyder inden for film efter- og coproduktion, international salg samt udlejning af udstyr, levering af kamera, belysning og grebspakker til professionelle produktioner. ARRI Medical fokuserer på brugen af ​​kerneafbildningsteknologier til kirurgiske applikationer.

Academy of Motion Picture Arts and Sciences, i folkemunde Oscar Uddelingen, har anerkendt ARRIs ingeniører og deres bidrag til industrien med 19 videnskabelige og tekniske priser.

Vil du have det bedste, skal du have ARRI!

1 produkter
Vis som
Sorter efter

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.