Blackmagic Design

Blackmagic Design's grundlæggere har en fortid inden for redigering og efterproduktion. Med omfattende erfaringer i high-end telecine, film og post, krydret med en sand passion for perfektion, satte Blackmagic sig for at forandre industrien for altid.

Verdensberømte for deres uovertrufne codecs, er målet for Blackmagic, at tilbyde virkelig high-end arbejdsstationer bygget på Blackmagic software og hardware.

I november 2002 lancerede Blackmagic DeckLink-capture-kortet, som pludselig gjorde det muligt, at redigere ægte 10-bits ukomprimeret video på et Macintosh OS X-system, til en overkommelig pris. DeckLink-kortet er siden blevet et markedsledende produkt på grund af Blackmagic Designs filosofi om at levere "hvad der kræves for at give kreative redaktører og designere de allerbedste kvalitetsværktøjer".

157 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.