Blackmagic Design

Blackmagic Design's grundlæggere har en fortid inden for redigering og efterproduktion. Med omfattende erfaringer i high-end telecine, film og post, krydret med en sand passion for perfektion, satte Blackmagic sig for at forandre industrien for altid.

Verdensberømte for deres uovertrufne codecs, er målet for Blackmagic, at tilbyde virkelig high-end arbejdsstationer bygget på Blackmagic software og hardware.

I november 2002 lancerede Blackmagic DeckLink-capture-kortet, som pludselig gjorde det muligt, at redigere ægte 10-bits ukomprimeret video på et Macintosh OS X-system, til en overkommelig pris. DeckLink-kortet er siden blevet et markedsledende produkt på grund af Blackmagic Designs filosofi om at levere "hvad der kræves for at give kreative redaktører og designere de allerbedste kvalitetsværktøjer".

190 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Passer til
Sensorstørrelse
Skærm
USB-type
Antal mikrofonindgange
Phantom Power
Videoudgang
Ethernet
Bredde
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling