Blackmagic Design Mini Converter - SDI Distribution 4K
Artikelnummer: 1011589

Blackmagic Design Mini Converter - SDI Distribution 4K

Mini Converter - SDI Distribution 4K

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
2.890 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Blackmagic Mini Converter

Mini Converter med den nyeste 6G-SDI-teknologi, der automatisk registrerer, hvilket videoformat der er tilsluttet, og som straks tilpasser sig alle SD-, HD- og Ultra HD-videostandarder. Konverterer både til og fra SDI uden tab af kvalitet, ligesom den er kompakt, billig og nem at bruge. Det indbyggede håndtag giver dig mulighed for at ændre indstillingerne.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.