Blackmagic Design SmartScope Duo 4K 2
Artikelnummer: 1032366

Blackmagic Design SmartScope Duo 4K 2

SmartScope Duo 4K 2

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig. Levering inden for 2-6 dage
København:
7.690 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Dobbelt 8-tommers skærm, der nemt kan monteres i et 19-tommers rack. Enheden har en funktion til at vise tally-lys omkring billedet i farverne rød, blå og grøn. Skærmene kan håndtere SDI-signal i SD, HD eller 3G og sender signalet videre via loop-udgang. Indstillingerne foretages ved hjælp af en computer, der er forbundet til skærmene via et kablet netværk.

Ud over at vise det indkommende billede kan SmartScope Duo 4K også vise bølgeform, vektorscope, RGB-parade, YUV-parade, histogram og lydniveauer.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.