Blackmagic Design Teranex Express
Artikelnummer: 1011581

Blackmagic Design Teranex Express

Teranex Express

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
12.290 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Blackmagic Teranex Express
Op/ned-konverter til SD-, HD- og Ultra HD-udsendelser i fuld 10-bit kvalitet, komplet med lyd, undertekster, tidskode osv. Denne konverter kan bruges overalt, f.eks. under udendørs arrangementer, live-udsendelser, tv-studier og til konvertering af gamle SD- og HD-bånd til Ultra HD.

Teranex Express har alle de kontroller, du har brug for, lige ved hånden og en indbygget LCD-skærm, så du nemt kan navigere i menuerne samt holde styr på format og billedfrekvens med Live-video, hvilket eliminerer behovet for at bruge en ekstern skærm.

Multi-rate 12G-SDI og 12 GB/s dataoverførsel

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.