Blackmagic Design URSA Broadcast G2
Blackmagic Design URSA Broadcast G2
Blackmagic Design URSA Broadcast G2
Artikelnummer: 1053729

Blackmagic Design URSA Broadcast G2

URSA Broadcast G2

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig. Levering inden for 7-11 dage
København:
 • 6K-sensor med 13 trin dynamisk omfang
 • Op til +36dB ISO til optagelse under meget svage lysforhold
 • USB-C-porten tillader optagelse direkte til eksterne harddiske
35.590 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Det nye Blackmagic URSA Broadcast G2 er et utroligt kraftfuldt kamera, der er designet til både fysiske og online events. De tre kombinerede kameraer i ét design gør det muligt at fungere som et 4K produktionskamera, et 4K studiekamera eller et 6K digitalt filmkamera. Det er en perfekt løsning for tv-studier, produktionsselskaber og andre kreative udøvere, fordi den bruger de objektiver og batterier, du allerede ejer.

Du kan optage på standard SD-kort, UHS-II-kort, CFast 2.0-kort eller eksterne USB-drev, med almindelige filformater som H.265, ProRes og Blackmagic RAW. Det er kompatibelt med alle videosoftware- og mediehåndteringssystemer til udsendelser. Du kan endda ændre objektivets montering. Intet andet broadcastkamera er så fleksibelt som Ursa Broadcast G2.

Fordele

 • Indbygget 6K-sensor med 13 trin af dynamisk omfang.
 • Op til +36 dB ISO for utrolig ydeevne ved svagt lys.
 • USB-C-porten gør det muligt at optage direkte på eksterne diske.
 • Inkluderer Blackmagic generation 5 farvevidenskab.
 • Vælg mellem flere objektivfittings
 • Blackmagic RAW-optagelse af utrolig kvalitet.
 • Optionelle krav til fokus og zoom for objektivstyring.
 • Kompatibel med den nye Blackmagic URSA Mini Recorder.
 • Inkluderer komplet DaVinci Resolve Studio til efterproduktion.

 

Kamera til tv-produktion

URSA Broadcast G2 er den perfekte løsning til alle slags optagelser og indeholder ENG-kameraelementer, der er placeret rundt om kameraet, så du kan finde dem uden at skulle kigge. Det har også en høj ISO-tærskel, hvilket giver dig god kvalitet i dårligt lys. Det er den perfekte kombination til udsendelse af nyheder og programmer. URSA Broadcast indeholder en avanceret YRGB-farvestyring. Du kan bruge B4 TV-objektiver, Big Box-objektiver eller endda skifte objektivfæste og bruge et hvilket som helst objektiv! Og med Blackmagics zoom- og fokuseringshåndtag kan du desuden styre næsten alle objektiver via kameraet. Broadcast G2 indeholder en avanceret 6K digital filmsensor. Brug en PL-fatning til digitale filmobjektiver eller en EF-fatning til fotobjektiver. Den høje dynamik omfanget, den fremragende ydeevne i svagt lys og Blackmagic RAW betyder, at du får et digitalt filmkamera, der yder i højeste kvalitet.

Få digital filmkvalitet til udsendelse

Den store 6K-sensor kombineret med Blackmagic generation 5 farvevidenskab giver dig den samme billedteknologi, som bruges i digitale biografkameraer. Det betyder, at tv-stationer nu kan bruge digital biografkvalitet i udsendelsesmiljøet! 6K-sensoren har en opløsning på 6144 x 3456, så den er utrolig fleksibel til broadcast- og digitalt filmarbejde. Når du bruger B4-objektiver, får du et 4K-vindue på sensoren til brug for Ultra HD-udsendelser. Hvis du derefter skifter til en PL- eller EF-objektivfatning, kan du bruge sensorens fulde 6K-opløsning! Med 13-trins dynamisk omfang dynamik får du mørkere sort og lysere hvidt, så den er perfekt til farvekorrektion. Anvendelse af digitalfilm i udsendelser er en revolution inden for billedkvalitet!

Udsædvanlig god ydeevne ved svagt lys

Den nye URSA Broadcast har en utrolig ydeevne ved svagt lys. Broadcast G2 har en forstærkning fra -12 dB (ISO 100) op til +36 dB (ISO 25.600), og den er optimeret til at reducere korn og støj i billederne, samtidig med at sensorens fulde dynamik bevares omfang. Den primære indbyggede ISO-værdi er 400, hvilket er ideelt til brug under studiobelysning. Den sekundære høje basis-ISO på 3200 er ideel, når du fotograferer i svagt oplyste omgivelser. Forstærkning kan indstilles via LCD-menuen eller eksternt ved hjælp af SDI-fjernstyringsprotokollen.


Kompatibel med B4-objektiver

URSA Broadcast G2 har et B4 broadcast-objektiv med optik, der er specielt designet til at matche kameraets sensor. Med B4-objektivfatningen kan du bruge moderne Ultra HD-objektiver eller billigere HD-objektiver. Ældre HD-objektiver har ofte opløsninger, der ligger langt over HD, så du får god kvalitet til en lav pris! B4-objektiver er et godt valg, fordi de er par-fokale, så billedet forbliver i fokus, når du zoomer ind og ud, så du ikke hele tiden skal jage efter fokus, når du fotograferer. Det giver dig mulighed for at arbejde meget hurtigere! Du får også fuld elektronisk objektivstyring, så du kan justere fokus, blænde og zoom ved hjælp af kameraets kontrolelementer eller via fjernbetjening! Kameraet leveres med en B4-fatning samt en EF-montering, som du kan montere på.


Indbyggede optiske ND-filtre

URSA Broadcast G2 er udstyret med ND-filtre (neutral density) af høj kvalitet, der giver dig mulighed for hurtigt at reducere mængden af lys, der kommer ind i kameraet. Filtrene med 1/4, 1/16 og 1/64 stop er specielt designet til at matche billedsensoren og farvevidenskaben i URSA Broadcast G2, hvilket giver dig yderligere spillerum og bedre farvemåling. Dette giver dig mulighed for at bruge forskellige kombinationer af blænde og lukkervinkel i en bredere vifte af situationer. IR-filtrene er designet til at filtrere både optiske bølgelængder og IR-bølgelængder jævnt, hvilket eliminerer IR-forurening. Desuden kan filterstatus vises på LCD-skærmen som en brøk, et ciffer eller en stopreduktion!

Brug almindelige filformater

URSA Broadcast er designet til at arbejde med standardfilformater, der anvendes af alle broadcastsystemer og redigeringssoftware. Du kan optage til ProRes 422 HQ og ProRes 422 til QuickTime-filer. Den nye Blackmagic URSA Broadcast G2-model kan også optage i H.265 for utroligt små filer med kompressionsforhold på 60:1 til 285:1 i 10-bit broadcast-kvalitet. Derudover kan du optage til Blackmagic RAW-filer, et revolutionerende nyt format, der er udviklet til at indfange og bevare kvaliteten af sensordata fra kameraet. Det betyder, at du får det perfekte udvalg af filformater, der er designet til enhver arbejdsgang. URSA Broadcast G2 har en hurtig USB-C-udvidelsesport på bagsiden af kameraet, så du kan optage på eksterne drev eller tilslutte en lang række tilbehør. Ved at tilslutte et stort og billigt eksternt USB-flashdrev kan du optage ProRes-, H.265- eller endda 12-bit Blackmagic RAW-filer i høj kvalitet til senere redigering og farvekorrektion. Det betyder, at du bare kan flytte disken til en computer for at arbejde, og du behøver ikke at spilde tid på at kopiere filer. Og USB-porten driver den tilsluttede disk! Du kan endda tilslutte valgfrie fokus- og zoomkrav for at få fuld linjekontrol. Med to CFast 2.0-optagere og to SD/UHS-II-kortoptagere kan du vælge det medie, der passer bedst til dig! Begge typer medier er standardmedier, billige og let tilgængelige. Med to mediepladser giver URSA Broadcast dig uafbrudt optagelse uden afbrydelser! Når et kort er fuldt, fortsætter optagelsen automatisk til det næste kort, så du kan skifte et fuldt kort, mens optagelsen fortsætter. Du får nok hastighed til at optage ProRes- og H.265-videofilformater af høj kvalitet, selv når du arbejder i Ultra HD med høje billedfrekvenser. Det betyder, at URSA Broadcast G2 er nem at integrere i dine eksisterende broadcast-systemer. Du kan endda optage 12-bit Blackmagic RAW-filmfiler!

Indbygget LCD-skærm med touch-kontrol

Med et indbygget flip-out LCD-skærm kan du både overvåge og styre kameraet. URSA Broadcast G2 har mange fysiske knapper og drejeknapper, men ved at bruge LCD-skærmen får du også skærmens status og kontrolfunktioner på touchskærmen. Den indbyggede touchscreen indeholder også et heads-up display med de vigtigste oplysninger om optagelser samt menuer til alle kameraindstillinger, LUT'er og brugerdefinerede forudindstillinger. Og bag LCD-skærmen er der yderligere knapper samt drejeknapper til lydniveauer. Der er endda programmerbare funktionsknapper, som kan have funktioner tildelt dem, f.eks. zebra, falsk farve, fokus, LUT og meget mere! Desuden kan du ændre den funktion, der er tildelt hver enkelt knap i menuerne på skærmen.

Fokus- og zoomkrav

De valgfrie zoom- og fokuskrav giver dig mulighed for at bruge objektiver til fotografering til liveproduktion! Fokus- og zoomkravene har USB-C-tilslutninger, så de styrer objektivet via kameraets elektroniske objektivcontroller. Hver zoom- og fokuseringsanprisning har 2 USB-C-porte, så du kan parre dem sammen og derefter tilslutte kameraet med en enkelt USB-forbindelse. Designet har en utrolig præcis fornemmelse, så du får en meget fin linjekontrol, og du kan ramme og justere objektivet uden at tage hænderne af stativhåndtagene. Knapperne kan tilpasses, så du kan tildele forskellige kamerafunktioner til dem! Der medfølger også hardware til montering af fokus- og zoomkrav på stativhåndtag.

Stærkt og letvægts magnesiumdesign

URSA Broadcast G2 har et superstærkt, letvægtshus i magnesiumlegering, der er perfekt afbalanceret og designet til at være behageligt at bruge hele dagen! Det har velkendte eksternt monterede kontakter og betjeningselementer, der giver dig direkte adgang til de vigtigste kameraindstillinger. Betjeningselementerne er logisk placeret, så de er lette at finde ved at føle dem, så du kan justere indstillingerne uden at skulle kigge på knapperne. Du får også en udfoldelig touchscreen til overvågning, visning af kamerastatus og ændring af indstillinger ved hjælp af menuer på skærmen. URSA Broadcast G2 har også standard 12G-SDI-tilslutninger, XLR-lydindgange, USB-C og en 4-pin XLR broadcast 12V DC-tilslutning, som er branchestandard!

Lad brugerdefinerede 3D LUT'er for at genskabe filmlook!

Digitale filmkameraer anvender logaritmisk farverum for at bevare det dynamiske omfanget, hvilket er nyttigt for senere efterbehandling. Men når disse filer vises på en skærm, kan de se flade og udviskede ud. 3D LUT'er løser dette problem, fordi de giver dig mulighed for at anvende et "look" på skærmen, så du får en idé om, hvordan de færdige billeder vil se ud, når de er redigeret. LUT'er kan kun bruges midlertidigt til overvågning, eller de kan optages i Blackmagic RAW-filer til brug i postproduktion. URSA Broadcast G2 fungerer med 17- og 33-punkts 3D LUT-filer, der er branchestandard, eller du kan arbejde med de indbyggede LUT'er som Extended Video, Film til Video, Film til Rec.2020 og meget mere.


Standardforbindelser til tv-branchen

Blackmagic URSA Broadcast G2 har den nyeste teknologi og de nyeste tilslutninger som f.eks. 12G-SDI. Dette omfatter 12G-SDI-forbindelser til både videoudgang og indgang til returprogram. 12G-SDI-forbindelserne har flere hastigheder og skifter mellem alle HD- og Ultra HD-formater op til 2160p60. Andre tilslutninger omfatter hovedtelefonstik, USB-C, balanceret XLR-lyd med fantomkraft og tidskode/referenceindgang. Der er også et 12-stifts Hirose-stik på forsiden til styring af broadcast-objektiver, som også kan forsyne objektivet med strøm. Og for at tilslutte en søger eller skærm er der endda en HD-SDI-overvågningsudgang og en 4-stifts XLR 12V DC strømudgang i broadcast-stil!


Leveres med

 • Blackmagic URSA Broadcast G2 med B4-beslag
 • B4 støvhætte
 • EF-beslag med støvdæksel
 • VLock-batteriplade installeret
 • URSA 12V 100W strømforsyning
 • URSA Mini Shoulder Guard
 • URSA Mini tophåndtag og gummistopper
 • Søgermonteringsplade
 • 2 x 1/4 tommer skruer til bundplade
 • 2 x lange 1/4 tommer skruer til tophåndtag
 • 2 x korte 1/4 tommer skruer til tophåndtag
 • 8 x EC-monteringsskruer
 • 4 x VLock-plade udskiftningsskruer
 • DaVinci Resolve Studio aktiveringsnøgle
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.

Indkøbskurv

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom!

Totalt: 0 produkter
0 DKK

Synes godt om

Synes godt om

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 DKK

Del indkøbskurv

Gem linket til senere, send det til en ven eller del det i vores community.

Døb indkøbskurven
Link til indkøbskurv