Canon EF 24mm f/1,4L II USM
Artikelnummer: 307048

Canon EF 24mm f/1,4L II USM

EF 24mm f/1,4L II USM

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
  • Perfekt til alle som vil have et lidt bredere perspektiv
  • Vidvinkel med fantastisk billedkvalitet
  • Vejrforseglet for at klare hårde miljøer
12.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Førsteklasses objektiv med stor blændeåbning

EF 24mm f/1,4L II har en maksimal blænde på f/1,4 som giver fantastiske fotografier i svagt lys. Cirkelformet blænde giver flot baggrundsslør. Brændvidden 24 mm er perfekt til vidvinkelfotografering og objektivet er derfor velegnet til både fotojournalister, landskabsfotografer og alle som vil få et lidt bredere perspektiv.

Den høje billedkvalitet er blevet yderligere forbedret med EF 24mm f/1,4L II med tilføjelsen af to asfæriske linser med stor præcision, der korregerer kromatiske afvigelser, der ofte forekommer ved brug af vidvinkel. De to UD-glas giver optimal billedkvalitet og detaljer fra hjørne til hjørne.

Canons patenterede antirefleksbehandling blev udviklet for digital fotografering og minimerer reflekser og lysslør forårsaget av indvendige spejlinger. Gennem at eliminere årsagen reduceres reflekserne og resultatet bliver skarpe og tydelige billeder.

Canons objektiv er designet for at kunne klare konstant brug i virkelig krævende miljøer. Objektivet har forsegling som beskytter mod fugt og støv, og en modlysblænde og en pose følger også med i pakken.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.