Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM
Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM
Artikelnummer: 314171

Canon EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

EF 8-15mm f/4L Fisheye USM

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:
9.695 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Canon EF 8-15/4,0L Fisheye USM

Det nye EF 8-15 mm f/4L Fisheye USM erstatter EF 15 mm f/2,8 Fisheye og er det seneste tilskud i Canons professionelle objektivserie L. Her får du enestående billedkvalitet, en konstant blænde i hele zoomområdet og har et robust design. Er pålidelig i alle barske vejrforhold.

Kombineret med Canons digitale fullframe kamerahus, for eksempel EOS 5D Mark II eller EOS 1D Mark III. kan professionelle fotografer vælge at tage cirkulære billeder eller fisheye-billeder i fullframe for at vise et motiv på et helt nyt unik vis. Fotografering af for eksempelvis aftenhimmelen bliver mere kreativ med et synsfelt på 180 grader i alle retninger. Hver detalje dokumenteres fantastisk tydeligt på hvert eneste billede.

Billedvinkel (horis. vert. diag.)

180 - 142
180 - 92 - 46
108 - 175 - 30

Kombineret med kamerahus som APS-C eller APS-H sensorer producerer EF 8-15 mm f/4L Fisheye USM et mere traditionelt Fisheye-foto i fullframe. Et zoomlås på objektivet gør at brændvidden kan begrænses for at få det bedste mulige fullframe billede uden generende vignettering i kanterne. Ved siden af zoomringen findes markeringerne C og H der viser vidvinkelzoomens position for optagelser uden vignettering med nogle af sensorerne.

Leveres med:

  • EF 8-15/4,0L Fisheye USM
  • LÖinsehætte 8-15
  • Støvhætte E
  • Modlysblænde EW-77
  • Objektivtaske LP1219
  • Brugervejledning
  • Quick Start Guide
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.