Canon TS-E 24mm f/3,5L II
Artikelnummer: 309214

Canon TS-E 24mm f/3,5L II

TS-E 24mm f/3,5L II

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
17.990 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Canon EF 24/3,5L II TS-E
Udvid mulighederne for at fotografere med tilt og shift.
Takket være Canons unikke roteringssystem kan tilt og shift retningerne i TS-E 24 mm f/3,5L II roteres uafhængige af hinanden. På den måde kan perspektiv og dybdeskarphed kontrolleres separat, hvilket øger objektivets fleksibilitet.

Med en brændvidde på 24 mm og op til ±8,5° tilt, plus ±12 mm shift samt ±90° rotation af både tilt og shift mekanismer, giver TS-E 24 mm f/,5L II exceptionel fleksibilitet. TS-E 24 mm f/3,5L II inkluderer også lås på tilt og shift mekanismerne så at uønskede rørelser undviges.

For at give lav forvrængning og fremragende opløsning helt ud til kanterne anvendes en støbt sfærisk linse med høj præcision. For at minimere kromatisk aberration (normalt ved vidvinkelfotografering) anvendes tre UD-linser. Dette gør dette objektiv perfekt for landskabs- og arkitekturfotografering.

Canons patenterede linseoverflade er designet til digital fotografering, og hjælper til med at undvige reflekser og slør forårsaget af indre refleksioner, hvilket giver dig klare og skarpe billeder.

Objektiv fra Canons L-serie er designet for at kunne klare konstant brug i virkelig krævende miljøer. Objektivet har forsegling som beskytter mod fugt og støv, og en modlysblænde og en pose følger også med i pakken.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.