Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Hasselblad

Hasselblad blev grundlagt i 1941 og er den førende producent af mellemformatkameraer og objektiver. Håndlavet i Sverige er Hasselblad-kameraer kendt for deres ikoniske ergonomiske design, kompromisløs billedkvalitet, svensk håndværk og høj ydeevne. I over et halvt århundrede har Hasselblad-kameraer taget nogle af verdens mest ikoniske billeder - herunder den første landing på månen - og hjulpet med at forme den måde, vi ser på verden gennem ægte fotografisk kunst. Godkendt af NASA og brugt af de største fotografer i verden, fortsætter Hasselblad med at skabe produkter med kompromisløs billedkvalitet, der inspirerer.

Hasselblad H System med tilhørende professionelle objektivfamilie og unikke muligheder er bredt anerkendt som det mest omfattende digitale kamerasystem af sin art på markedet i dag. Hasselblad var den første til at lancere et fuldt integreret mellemformat kamerasystem med det nyeste inden for CMOS sensorteknologi. I 2016 lancerede Hasselblad H6D, en teknologisk oplevelse med en helt ny elektronisk platform, der leverede overlegen håndværk og billedkvalitet. Senere samme år introducerede Hasselblad verdens første kompakte spejlfri digitale mediumformatkamera - X1D.

Hasselblad er et globalt brand med kontorer i New York, London, Tokyo, Paris, København og Hamburg med distributører over hele verden og med hovedkvarter i Göteborg, hvor kameraerne er håndlavede.

36 produkter
Vis som
Sorter efter
Producent
Objektivfatning
Passer til (sensorstørrelse)
Fast/Zoom
Brennvidde fast
Største blænde f/
Mindste blænde f/
Nærfokusgrænse
Billedstabilisering
Filterdiameter

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.