Kraftfulde stationære computere til alle kreative

Ångström Header.png

Hos SP har vi udviklet stationære computere med vores kunder i tankerne. Computerne er bygget i Sverige med nøje udvalgte komponenter, chassis og kølesystemer til at klare foto-, video- og digital produktion. Oplev alle fordelene ved en specialbygget computer, der leveres med fuld garanti, er testet ved opstart og har komponenter fra kendte producenter. Fuldt udstyret med kraft og Windows 11 uden bloatware for at give dig den bedste brugeroplevelse.

Studio-serien

Studio og Studio Pro er de mest kraftfulde computere med den nyeste generation af processorer og grafik, der kan håndtere store projekter uden begrænsninger. Udstyret med hurtig DDR5-hukommelse og 10 Gbps-netværkskort for den hurtigst mulige respons og overførsel. Ud over det medfølgende grafikkort er der et ekstra PCIe-slot til et ekstra grafik- eller grafikkort. Med masser af RAM er det nemmere at arbejde på større og flere projekter på samme tid, og renderinger er hurtigere. Bygget i et ekstra stort chassis med plads til to video- eller grafikkort. Temperaturen holdes på et jævnt niveau trods krævende arbejde takket være effektiv vandkøling.  

Udgående produkter - begrænset antal

Studio og Studio Pro

  • PCIe-slot til ekstra grafikkort
  • ProArt-moderkort med DDR5
  • Indbygget 10 Gbit/s netværkskort
  • Thunderbolt 4-port
  • 1000W strømforsyning
  • Vandkøling med display
  • Ekstra stort lyddæmpet chassis
  • WiFi 6E-understøttelse
  • Windows 11 Home eller Pro

Bemærk: Sidste chance for at købe den foregående generation af Studio og Studio Pro. Kraftfulde computere med GeForce RTX 3000-serien til en god pris. Begrænset antal - så længe lager haves.

Creator-serien

Creator og Creator Pro er højtydende computere, der er velegnede til animation, digital kunst, grafisk design og meget mere. Arbejd problemfrit på store foto- eller grafikprojekter. Udstyret med kraftige grafikkort, der aflaster processoren og er klar til 3D-animationer. Alt sammen pakket ind i et lydløst, vandkølet chassis. Disse computere er også et fremragende valg til at kombinere digitalt arbejde med de nyeste spil med den højeste grafik.

Editor-serien

Editor Light og Editor har en kraftig processor og masser af RAM, hvilket gør det nemt at redigere billeder uden at blive generet af langsom indlæsning. Grafikkortet aflaster processoren til meget grafiske redigeringer og gør det muligt for computeren at holde en mere ensartet temperatur. Den er også et godt valg som en stabil allround-computer til videoredigering, musikindspilning og spil. Editor Light er bygget i et mindre chassis, så der er mere plads på skrivebordet.

Windows Logo.png

Windows 11 er den nyeste version af Microsofts styresystem. Windows 11 har et nyt og opdateret design med bløde former. Det er blevet lettere at navigere i Start-menuen og tilpasse den til dine behov. Du får anbefalinger baseret på de apps, du bruger mest, for at gøre din arbejdsgang så problemfri som muligt. Alt er optimeret for at give dig den bedste brugeroplevelse. 

Vores Ångström-desktops er præinstalleret med Windows 11 - helt uden bloatware. Det betyder ingen forudinstallerede apps fra tredjeparter eller anden software, der ikke er en del af styresystemet. 

Windows 11 Home og Windows 11 Pro

Windows 11 Home velegnet til dig, der arbejder individuelt eller vil bruge computeren til hjemmebrug. Du har alle de funktioner, der er nødvendige til daglig brug, og de sikkerhedsfunktioner, der følger med.

Windows 11 Pro er velegnet til dig, der arbejder med din computer i en virksomhed. Den er også velegnet til dem, der arbejder i teams og har brug for yderligere krypteringsfunktioner.

Fuld garanti i tre år

Når du køber en specialbygget computer fra SP, får du tre års fuld garanti på al hardware. Selv hvis du ombygger eller udskifter dele, bevarer du garantien.* 

*Gælder ikke hvis computeren er beskadiget på grund af brugerfejl eller softwarefejl.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.