Lær mere om lyssætning

Banner-mal.jpg

At lyssætte når du filmer eller fotograferer giver helt nye muligheder for at skaba dit eget udtryk. Der findes en mængde produkter der kan hjælpe dig med at styre og kontrollere lyset og få det resultat du ønsker. Her har vi samlet produkttips, inspiration og gode råd til dig, der gerne vil lære at styre lyset.

Fotografér med flash

Her finder du tips og produkter til fotografering i fotostudie. I videoen kan du se tips og tricks for portrætfotografering med flash og her under finder du nogle produkter til studiefotografering.

Er du helt ny indenfor studiefotografering, kan du finde komplette flashpakker for at komme i gang med dit studie. Du kan også finde separate flashhoveder og portable batteriflash til dig der fotograferer meget på location.

Lær mere om flash og tilbehør

Inspiration

Här har vi samlat ett urval av blogginlägg för dig som vill läsa och lära dig mer om ljussättning och kringutrustning som kan vara användbar. Du hittar bland annat inlägg om grunderna i ljussättning, du kan läsa om ett besök i John Hagbys studio och fördjupa dig mer i att ljussätta vid inspelning av video. 

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.