Web-tv & streamingstudio

kb_1200x400_streaming_v2.jpg

Interessen for videoproduktion er enorm, og mulighederne for streaming af møder, arrangementer, kurser og foredrag er mange. Her kan du få mere at vide og få gode råd om produkter til rigtig god streaming.

Vil du have hjælp til at finde den rigtige løsning? Vores eksperter hjælper dig gerne med at finde de bedste løsninger til dine behov. Kontakt os på info@scandinavianphoto.dk eller 78 72 69 00.

Læs mere om streaming på vores temasider!

Billedmixer og andet streamingtilbehør

Livestreaming handler ikke kun om kameraet. Udstyr som lyd og lys kan enkelt forbedre oplevelsen og gøre resultatet mere tiltalende for dit publikum. Med en billedmixer kan du blandt andet skifte mellem forskellige kamerakilder og tilføje effekter, hvilket giver din streaming et mere professionel udtryk. Der er både større og mindre varianter, som du nemt kan koble til din computer.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling