Web-tv & streamingstudio

kb_banner_streaming_for_alla.jpg

Interessen for at optage video er stor, og mulighederne for at streame møder, events, uddannelser og forelæsninger er mange. Her kan du fordybe din viden og få tips om produkter til streaming.

Lær mere om streaming på vores temasider

Smarte streamingkit

Vil du have en komplet og gennemtænkt løsning med videoprodukter af høj kvalitet? Her kan du vælge mellem fire forskellige pakker, der er tilpasset forskellige behov. Fra et basissæt med kamera, stativ og videokort til din computer til de mere avancerede pakker med en billedmixer til at skifte mellem kameraerne, en skærm til at overvåge og se materialet og solide videostativer, der står fast og giver bløde bevægelser, hvis du vil ændre din framing.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.