Lydproduktion

Hvis du har brug for produkter til lydoptagelse og lydproduktion, finder du dem her. Vi har alt fra lydoptagere, mixerborde, lydkort og studieudstyr til alle forskellige niveauer, både for begynder og professionelle produktioner. Vi har også elektroniske synths og samplers til dem, der ønsker at oprette din egen musik og lyd. Vi samarbejder med de største mærker i lydoptagelse og lydproduktion, såsom Focusrite, Mackie, Teenage Engineering, Zoom og mange flere. Køb direkte online eller besøg os i butikken og få personlig hjælp fra vores kyndige personale.

247 produkter
Vis som
Sorter efter
Gå tilbage til Lyd
Filtrering
Producent
Farve
Passer til
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.