Synth & Keyboard

Optag din egen elektroniske musik med en synth eller tastatur fastgjort til computeren. Vi sælger elektroniske synthesizers, midi-tastaturer, samplers, sequencers og grooveboxes for dig at komme i gang med din musikalske skabelse. Vælg mellem mærker som teenage engineering, native instrumenter, Roland med flere. Køb online eller besøg os i butikken.

121 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Farve
Ydermål bredde
Ydermål højde
Ydermål dybde
Materiale
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.