15-10-2020

DJI lancerer nye gimbals – DJI RS 2 og RSC 2

DJI lancerer to nye gimbals fyldt med nye funktioner og mulighed, som farveskærm, Active Track 3.0, RavenEye og 3D Focus. DJI RS 2 og DJI RSC 2 deler mange funktioner, men adskiller sig i vægt, design og frem for alt hvor meget vægt de kan håndtere. Disse to gimbals har også to udstyrsniveauer: Standard og Pro Combo. Pro Combo indeholder mere udstyr, som en fokusmotor og videosender. Benyt lejligheden til at forudbestille din gimbal i dag - forventet salg starter 31. oktober.


1x2_news_dji_rs2_rsc2.jpg

DJI RS 2 – Supersmooth-stabilisering og farveskærm for Active Track 3.0

DJI RS 2 giver dig en stabil platform til dit kamera. Skab flotte og stabile videoer helt uden kamerarystelser. DJI RS 2 er lavet af kulfiber, hvilket giver den en lav vægt på kun 1 kg, mens den kan håndtere udstyr op til 4,5 kg.

For at du skal kunne fastgøre og bruge andet tilbehør, er gimbalen udstyret med flere nye monteringspunkter. RS 2 fås både i standardversion eller i Pro Combo-pakke med mere nyt og innovative tilbehør. Det har også en 1,4" farveskærm, der gør det nemmere, når du f.eks. vil bruge Active Track 3.0 direkte på skærmen. Ud over denne store forbedring er der også nye algoritmer til endnu bedre stabilisering.

DJI RSC 2 – Foldbart design til filmskabere på farten

Denne kompakte gimbal til spejlfrie og DSLR-kameraer har et foldbart design og intuitive funktioner. Dette giver dig som filmskaber en gimbal, du kan tage med dig overalt. DJI RSC 2 har også en ny 1” OLED-skærm af en mere traditionel type og kan håndtere en maksimal belastning på op til 3 kg. Dette er gimbalen for dig, der ønsker kombinationen af ​​funktion og bærbarhed. DJI RSC 2 leveres også i en standardversion eller med den fuldspækkede Pro Combo-pakke.

Innovativt tilbehør forenkler din produktion

DJI RS og DJI RSC har fået flere nye funktioner og frem for alt nyt tilbehør. To eksempler på dette er DJI RavenEye, som er en del af Pro Combo og 3D Focus System.

DJI RavenEye – overfør video og indstillinger til din mobiltelefon

For at gøre din filmproduktion lettere, kan du sende et videosignal og fjernstyre din gimbal via din mobil med appen "DJI RavenEye". Takket være dette får du en meget større skærm at arbejde med sammenlignet med den indbyggede skærm på gimbalen.

3D Focus System – autofokus med manuelle linser

Ved hjælp af TOF-sensorer måler 3D Focus-adapteren afstanden mellem kameraet og motivet, når det spores gennem ActiveTrack 3.0. Denne data sendes til fokusmotoren, som automatisk kan justere fokus for objektiver med manuel fokus.

Benyt lejligheden til at forudbestille din gimbal allerede i dag

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.