24-02-2020

Oplev nye X-T4 fra Fujifilm

I dag lancerer Fujifilm X-T4 med mange længe ventede opgraderinger fra X-T3. Den har blandt andet en 5-akset optisk billedstabilisering, betydeligt højere serieoptagelse og en endnu hurtigere og mere præcis autofokus. Da vi testede kameraet hos SP, var vi virkelig imponerede over, hvad Fujifilm har opnået med deres nye X-T4.


Opgraderinger vi har glædet os til

Den største opgradering fra den forrige model (X-T3) er den 5-aksede optiske billedstabilisering med op til 6,5 stop, hvilket betyder, at du kan holde en 6,5 gange længere lukkerhastighed. Under dårlige lysforhold kan du opretholde et lavere ISO-niveau og lettere opnå skarpere billeder - hvilket er virkelig imponerende. Når du optager film, slipper du nu rystede optagelser og kan forvente stabile og skarpe resultater hver gang.
Kamerahuset har også fået en anden tilpasning til film. Der er nu en fysisk kontrol, så du hurtigt kan skifte mellem "foto" og "film". X-T4 er i stand til at optage i 4K med 60 fps og nu med den integrerede billedstabilisering bliver den virkelig skarp og stabil. Det der også er nyt i dette kamera, er filmsimuleringen "Eterna bleach bypass". Med øget kontrast og reduceret farveniveau giver det dig et rigtig cool look direkte i kameraet.

Ny lukker

Fujifilm har også udstyret X-T4 med en helt ny lukker, der er hurtigere, mere støjsvag og betydeligt mere holdbar end sin forgænger. Den kan nu tage 15 billeder i sekundet og forventes at holde i 300.000 eksponeringer, hvilket er dobbelt så mange som X-T3. Der er også en "silent" -indstilling, der giver dig mulighed for at fotografere i stille miljøer uden at forstyrre dine omgivelser.

Bedre autofokus

X-T4 har også fået et betydeligt intelligensboost. Autofokusen i kameraet kan nu bruge form, kontrast og farve til at bestemme afstanden til objektet. Dette gør det lettere at finde fokus, men det gør det også mere nøjagtigt i hurtige bevægelser. Du kan også indstille den til at spore objekter, når du f.eks. optager film, så kameraet automatisk følger objektets bevægelser.
   

 

Vores favoritobjektiver til X-T4

For at få mest muligt ud af X-T4, er det vigtigt at have gode objektiver. Her finder du vores favoritobjektiver som vi selv bruger mest på Fuji X-serien:

Se alle Fuji X-objektiver her.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.