Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

08-04-2019

Vi følger NAB-messen 2019

NAB – National Association of Broadcasters arrangerer hvert år messen NAB i Las Vegas, som frem for alt handler om video- og TV-produktion, nyhedsrapportering, streaming, lagring og andre beslægtede områder. Traditionsmæssigt lanceres en del nye produkter på messen og vi på Scandinavian Photo overvåger naturligvis denne del med stor interesse. Følg med her på siden og hold dig orienteret om alle de spændende nyheder.


Senest opdateret 2019-04-10 17:25

 

NAB-NYHEDER FRA MOZA

Moza Slypod

Slypod er en motoriseret monopod som bruges til at skabe bevægelser. Den store fordel er den lave vægt og hvor hurtigt enheden kan sættes op og gøres klar. Via en +/- knap kan du let indstille den ønskede hastighed på enheden. Når Slypod når yderpositionen, vender den automatisk om. Slypod kan monteres for både vertikale og horisontale bevægelser.

Moza AirCross 2

Moza opdaterer AirCross til version 2. Denne udgave er blevet udstyret med en bredere base, for at kunne bruges med kameraer som Blackmagic Design Pocket Cinema 4K og større DSLR kameraer. Via appen ændrer du let indstillingerne og får hjælp med balanceringen – noget som også er blevet lettere på AirCross 2.

 


Blackmagic lancerer flere nye produkter

Blackmagic Design lancerede allerede et par uger inden NAB en af deres store nyheder: URSA Mini Pro 4,6K G2, som understøtter Blackmagics meget effektive RAW-format samt videoopløsninger op til 300fps i fuld HD. Kameraet optager på SSD og leveres sammen med en fuld version af DaVinci Resolve Studio.

På NAB lancerer Blackmagic yderligere hele 9 nye produkter. Heriblandt finder vi rack-dockingstationen MultiDock 10G som understøtter docking af netop SSD og passer perfekt sammen med URSA Mini Pro, batterigrebet Pocket Camera Grip til Blackmagics umådeligt populære Pocket Cinema 4K, og tastaturet DaVinci Resolve Editor Keyboard – tilpasset til Blackmagics redigeringsprogram DaVinci Resolve.

Andre lancerede produkter er ATEM Constellation 8K – verdens første billedemixer til liveproduktion med 8K, samt HyperDeck Extreme 8K HDR og HyperDeck Extreme Control – en videooptager med 8K som inkluderer den nye mere effektive h.265 codec samt en kontrolenhed der understøtter den klassiske RS-422 broadcast controller.

Batterigreb til Pocket Cinema Camera 4K

Til det populære kamera Pocket Cinema 4K har Blackmagic lanceret et batterigreb så du kan få endnu mere optagetid ud af dit kamera. Grebet har plads til af Sonys NP-F-batterier – et standardbatteri inden for videoproduktion, som bland andet bruges på recordere fra Atomos og mange LED-lamper, så løber du tør for strøm, er der med stor sandsynlighed et du kan låne i nærheden. Batterierne giver dig ca. 2 timers optagetid.

Blackmagic Design DaVinci Resolve Editor Keyboard

Til det populære redigeringsprogram Resolve Studio har Blackmagic lanceret tastaturet DaVinci Resolve Editor Keyboard - skabt for at effektivisere dit workflow. Med tastaturet kan du let bruge begge hænder når du redigerer, og på den måde øge effektiviteten. Det er designet med metaldetaljer og bygger på samme teknik som i gaming-keaboards, hvilket gør at tasterne klarer millioner af tast. Skulle du alligevel være uheldig, findes der reservedele til tastaturet, så du er sikker på at have et plideligt arbejdsredskab i mange år fremover.

Blackmagic Design MultiDock 10G

For hurtigt at kunne loade videomateriale fra SSD til din computer, tager MultiDock 10G op til 4 harddiske i en rackmonteret enhed og overfører data via USB-C med op til 10 Gb/s. MultiDock 10G er udviklet særligt til film- og TV-produktion, hvor mange harddiske skal tømmes samtidig, eller ved simultanredigering via SSD-diske. Med MultiDock 10G behøver du ikke at tilslutte diskene én og én, og får på den måde mere tid til redigering og bliver mere fleksibel i dit arbejde.

MultiDock 10G er perfekt sammen med URSA Mini Pros SSD-diske og andre enheder der optager på SSD, som for eksempel recordere fra Atomos.


 

Nyheder fra Canon

Canon opdaterer sit sortiment af håndholdte videokameraer med XA55/XA50 og XA40, som forstærker deres lineup og lægger sig ved siden af XF405/XF400. XA55 og XA50 er Canons første kameraer i XA-serien med 4K-optagelse, 1”-sensor og Dual Pixel AF. XA40 bygger videre på den populære formfaktor fra XA30 med 1/2,3”-sensoren, men tilføjer 4K-optagelse til den allerede kompetente og stærke specifikation.

Kameraerne egner sig både til produktion i 4K og fuld HD, da HD-optagelserne oversamples fra 4K-sensoren og skaleres ned, hvilket giver et mere detaljeret og skarpere billede end du havde fået med en almindelig fuld HD-sensor. Med professionelle lydindgange via XLR samt kontroller for zoom og fokus er kameraerne i XA-serien yderst velegnede til dokumentarfilm, TV-produktion, streaming og lignende videoscenarier.

Canon lancerede samtidigt Legria-kameraerne HF G60 og HF G50 som henvender sig til entusiaster, der gerne vil tage skridtet videre til højopløst 4K-video.

Canon XA40

XA40 følger i sporet af den populære formfaktor fra XA30 men tilføjer højopløst 4K-video og oversampled fuld HD-video, som udnytter hele 4K-sensorens areal og derved giver skarpere billeder med øget detaljerigdom.

 

Canon XA50/XA55

XA50/XA55 er Canons første videokameraer med højopløst video i 4K og Dual Pixel AF på en 1”-sensor. Med 15x optisk zoom og en vidvinkeloptik der svarer til 25,5mm er XA50/XA55 et godt fundament, når du vil begynde at arbejde med video som dokumentar, i TV- eller webTV produktion eller til imagefilm. Forskellen mellem de to kameraer er, at XA55 også har ekstern videoudgang via 3G-SDI.

Canon Legria HF G60

Med HF G60 udvider Canon sit Legria-sortiment med en avanceret entusiastmodel med 4K-video i 25fps med Dual Pixel AF for at sikre en hurtig og præcis fokusering. Med 1”-sensor og en blænde på f/2,8 får du meget lys ind i kameraet samtidig som du opnår en blød og fin bokeh-effekt.

 

Canon Legria HF G50

Med en nydesignet sensor optager Legria HF G50 4K-video og oversampled fuld HD-video, hvilket giver et skarpere billede med en øget detaljerigdom. Udstyret med de seneste funktioner og et objektiv med 20x optisk zoom og en blænde på f/1,8 dækker HF G50 de fleste behov lige fra ferievideoer til webTV produktion.


Ultrakompakt trådløst system fra Røde – Wireless GO

Verdens mindste trådløse mikrofonsystem! Røde opdaterer sine trådløse systemer med Wireless GO – et meget kompakt og kompetent kit med en sender der leverer et klart og tydeligt signal på 2,4 GHz båndet.

Det der udmærker sig ved Wireless GO, bortset fra at være et klassisk trådløst system med lavaliermikrofon er, at senderen også har indbygget mikrofon. Dette er perfekt hvis du hurtigt skal mic’e en person op og ikke har tid til at gemme ledningen fra en lavalier. Bare sæt senderen på vedkommende der skal tale – så er du klar. Praktisk ved forelæsninger, livesendinger eller interviewer med flere personer hvor der kræves hurtige skift.


Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.