06-12-2021

Native Instruments – nyt mærke hos SP

Native Instruments udvikler, producerer og leverer både software og hardware til musikproduktion, lyddesign, DJ's og sceneoptræden. Virksomheden blev grundlagt i 1996 i Berlin, Tyskland, da de udviklede Generator, en synthesizersoftware, der lagde grunden til deres softwaresuite, som eksisterer den dag i dag. I dag findes Native Instruments over hele verden, og nu kan du købe deres produkter her hos SP. Få mere at vide og se, hvilke produkter der passer til dig og dit setup her.


NI_Logo_full.jpg

MIDI-keyboard

Ud over hardwaren fra Native Instruments er deres MIDI-keyboard et fysisk supplement til deres egen eller tredjeparts software som tex. Garageband, Logic og Cubase. De har produceret en række modeller, som de kalder Komplete Kontrol i forskellige serier; fra den mindste M32 til A-serien og op til den store Komplete Kontrol S88 med 88 taster, hvilket er lige så mange som et normalt klaver. Alle MIDI-keyboards tilsluttes til din computer via MIDI eller USB og bruges sammen med den medfølgende software.

Komplet Kontrol A-serie

A-serien fra Native Instrument består af tre forskellige MIDI-keyboards med henholdsvis 25, 49 og 61 halvvægtede tangenter i et slankt og elegant design. Alle keyboards har forudindstillede knapper til hundredvis af KOMPLETE- og NKS-plugins med problemfri integration til software som Mashine, Logic Pro X, GarageBand, Ableton Live og meget mere.

komplete-kontrol-a-series-lifestyle.jpg

Eksternt lydkort

Native Instruments tilbyder tre forskellige lydinterfaces med en lang række optagelsesmuligheder. Komplete Audio 1 Komplete Audio 2 giver dig to kanaler, men med forskellige tilslutningsmuligheder til at optage vokal, guitar og andre linjesignaler, som du måske har brug for i din sang. Disse produkter leveres med softwarepakker, så du hurtigt kan komme i gang.

I toppen af serien ligger Komplete Audio 6, et 6-kanals premium lydkort, der har alle mulighederne fra Audio 1 og 2 plus et væld af ekstra funktioner. Komplete Audio 6 har dobbelte hovedtelefonudgange, individuelle niveaukontroller, 4 indgange og 2 udgange samt udvidet tilslutningsmuligheder til at sende MIDI og CV'er.

Komplet software

Native Instruments er pionerer inden for softwarebaserede synthesizere. Tilbage i 1996 udgav de deres første produkt Generator, som var en softwarebaseret modulær synth, der samlede forskellige musikeffekter og instrumentlyde til en brøkdel af prisen i forhold til det, der var på markedet på det tidspunkt.

Der har sidenhen skabt sig et navn med Komplete-softwarepakken, som samler forskellige software-synths og musikeffekter til en brøkdel af prisen med konceptet - meget lyd for pengene. Komplete-serien af synthesisoftware har generøse lydbiblioteker og kan bruges selvstændigt eller som plugin til software som f.eks. Garageband, Logic Pro og Cubase.

Se hele vores sortiment fra Native Instruments


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side eller på telefon 78 72 69 00.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.