23-10-2019

Fuji X-Pro3 – Fotografer med fuldt nærvær

Med ny konstruktion i titanium, dobbelt LED-skærm og forbedret hybridsøger, er Fuji X-Pro3 et topmorderne, højtydende systemkamera i flot og slidstærkt retrodesign. Kamerahuset er nok familiært for dig der i forvejen ejer Fuji X-Pro2 eller X-Pro1, men funktionelt er der sket en hel del forbedringer, der gør X-Pro3 til en rigtigt spændende nyhed.


IMG Fuji X-Pro3 lifestyle banner.jpg

Slidstærk titaniumkonstruktion

Kamerahuset er fremstillet i titanium, et metal med optimal kombination af holdbarhed og densitet. Det betyder, at X-Pro3 er mere holdbar end kameraer fremstillet af den almindelige magnesiumlegering, mens den stadig kan holde en relativt lav vægt. Dura-behandlingen der findes på X-Pro3 Dura Silver og Dura Sort, gør desuden kameraet modstandsdygtig mod ridser.

Dobbelt skærm – Dagens teknologi med fortidens charme

Den mest iøjenfaldnede og muligvis mest omdiskuterede forandring, er det bagerste display, som Fujifilm kalder Memory LCD. Den er inspireret af de vinduer på analoge kameraer der viser hvilken film der er i kameraet - og Memory LCD, der kan indstilles til to forskellige funktioner, har lidt samme funktion. I funktionen Classic Mode kan du vise filmsimulering, hvidbalance og andre indstillinger, mens Standard Mode fungerer som lidt mere som et topdisplay, og viser lukkertid, ISO-værdi, antal billeder m.m. Skærmen kan også vise denne information når kameraet er slukket, og det hærdede glas der dækker panelet sikrer et klart display uden ridser.

Når du folder skærmen ned, finder du den 3" store touchskærm. Skærmen kan vippes ned i 180°, som gør det muligt at fotografere i hoftehøjde, helt nede på jorden eller over hovedet.

Hybridsøgeren – Vælg mellem optisk og elektronisk

Hybridsøgeren fra forgængerne finder du stadig på X-Pro3, men også den er blevet udviklet. Du kan, som på tidligere modeller, bytte mellem optisk og elektronisk søger alt afhængig af situationen.

Den optiske søger har nu endnu klarere glas og mindre forvrænging, et elektronisk målsøgervindue der lader dig se dine indstillinger, få et preview af dine billeder og forstøre dine fokuspunkter. Den elektroniske OLED-søger har fået højere opløsning på 3,69MP, bedre kontrast, lysstyrke og farvegengivelse samt en opdateringsfrekvens på 100 billeder pr sekund. Er kameraet indstillet i Boost-indstillingen starter funktionen Smoothing priority for den elektroniske søger. Derved øges billedfrekvensen til 200 billeder pr sekund, hvor hvert andet billede er sort. På den måde "nulstilles" øjet mellem hvert almindeligt billeder, hvilket skal give en mere flydende oplevelse.

Præcis autofokus, selv i mørke

En optimeret algoritme gør, at du nu kan autofokusere i mørke miljøer, helt ned til -6EV. Det lader dig fange situationer der traditionelt set har krævet manuel fokusering, f.eks. gadefotografering om aftenen, fester og dunkle live-optræden. X-Pro3 lader dig også begrænse autofokusområdet, enten via færdige indstillinger eller med objektivets fokusring, hvilket minimerer risikoen for at autofokusen leder efter et motiv.

Filmsimuleringer og finjustering af dine eksponeringar

Fujifilm har allerede gjort sit kendte for sine flotte filmsimuleringer, der giver dig retroinspirerede billedstile designet efter Fujifilms egne analoge filmruller. Med X-Pro3 får du nu den nye simulering CLASSIC Neg, der er baseret på Fujifilms farvenegativ Superia.

Du har også adgang til indstillinger som SharpnessClarity Setting, Grain Effect og Tonal Curve. Disse giver mulighed for at skræddersy f.eks. skarphed, kontrast og grain - for at du skal kunne eksperimentere og finde din egen stil.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.