15-02-2022

OM SYSTEM lancerer nyt flagskibskamera

OM SYSTEM (Olympus) lancerer OM-1 – et flagskibskamera, der tager sine forgængere til nye højder og kan tages med overalt, så du kan nyde godt af dets høje ydeevne og billedkvalitet i enhver situation. OM-1 vil give dig en unik oplevelse med avanceret teknologi, der overgår alle dine forventninger. Ud over kameraet lancerer OM SYSTEM også to nye højtydende objektiver, M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2.8 PRO II og M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/4 PRO, som tilbyder den nyeste teknologi. Få mere at vide om de nye produkter og forudbestil dem. Forventet leveringsstart i begyndelsen af marts.


Fordele med OM-1

 • Stacked 20mp Micro 4/3 BSI Live MOS-sensor
 • TruePicX-processor - 3 gange hurtigere end sin forgænger
 • Høj opløsning ved et tryk på en knap - op til 80 megapixel
 • Indbygget live ND-filter, der går op til ND64
 • 1.053 fasedetekterende Cross Quad Pixel AF - for 100 % sensordækning
 • Op til 120 billeder pr. sekund i RAW
 • 50 billeder i sekundet med autofokus med motivsporing
 • Vandtæt med IP53-klassificering - tåler de mest barske vejrforhold
 • Nyt vandret menusystem
 • OI-Share - tilslut din smart-enhed til dit kamera via en app
 • AF med AI-detektion for motorsport, fly, fugle, dyr og tog
 • Forbedrede videofunktioner for større kreativitet (4K 60p, Full HD 240p)

En hurtig og pålidelig sensor med knivskarpe resultater

OM SYSTEM OM-1 er udstyret med en 20 megapixel stacked Micro 4/3 BSI Live MOS-sensor og leverer lynhurtig ydelse. Med den elektroniske lukker kan du tage RAW-optagelser på op til 50 billeder i sekundet med fuld AE- og AF-sporing. TruePicX-processoren er også tre gange hurtigere end forgængeren, Olympus OM-D E-M1X, og hjælper med at reducere støj ved højere ISO-hastigheder, justere billedforvrængning og optimere autofokus.

En autofokus, du kan stole på

Med Cross Quad Pixel AF og en sofistikeret AF-algoritme får du hurtig og præcis autofokus med AF/AE-sporing til kontinuerlig optagelse med op til 50 billeder i sekundet. Denne avancerede teknologi muliggør fasedetektion til firevejs autofokus. De 1.053 fokuspunkter, der er fordelt over hele sensorpladen, giver 100 % sensordækning og hjælper dig med at fokusere på forskellige motivmønstre på tværs af alle pixels og hele optageområdet. Ansigtsgenkendelsen er også forbedret i forhold til tidligere modeller og kan slås til og fra med et enkelt tryk på en knap. OM-1 har også udviklet den funktion, som OM-systemet kalder Tracking Motifs, som giver dig mulighed for at vælge mellem tre forskellige typer motiver, f.eks. sportsvogne, tog, flyvemaskiner, fugle og andre typer dyr. Der er også sket eksponentielle forbedringer i sekvensoptagelse, og nu kan du få op til 50 billeder pr. sekund uden sortout med AF/AE-sporing ved ca. 20,37 megapixel i RAW og op til 120 billeder pr. sekund med AF/AE-lås til ultra-hurtig sekvensoptagelse.

Vejrforseglet konstruktion

OM SYSTEM OM-1 er det første systemkamera i verden, der er IP53-klassificeret, hvilket betyder, at du kan tage billeder i det mest ekstreme regnvejr. Det betyder også, at kameraet er modstandsdygtigt over for støvpartikler, og det har også en indbygget antistøvmekanisme på sensoren, som ryster støvet af sig, når kameraet tændes. Med andre ord er det et utroligt robust kamera, der er lavet til at kunne klare de hårdeste omgivelser, så du kan fokusere på at tage virkelig gode billeder uden at bekymre dig om udstyret.

Udsædvanlig indbygget billedstabilisering

Kameraets integrerede 5-aksede billedstabilisering via sensorforskydning er nu 10% mindre end sin forgænger, men alligevel mere effektiv. Den kompenserer for længere lukkertider sammen med OM SYSTEM-objektiver med indbygget stabilisering. Dette er langt den bedste billedstabilisering på markedet i skrivende stund, og du kan nemt tage billeder uden rystelser og uden behov for ekstra understøtninger eller stativer. Det giver dig mulighed for at optage eller filme håndholdt med længere lukkertider og stadig opnå skarpe og flotte resultater. Den nye håndholdte assistentfunktion gør det også nemt at optage effekter med langsom lukkerhastighed, som tidligere krævede et stativ.

To nye højtydende objektiver

OM SYSTEM M.Zuiko 40-150mm f/4 PRO er perfekt til professionelle fotografer, der har brug for en hurtig telezoom, der er mere bærbar end nogensinde før. Objektivet er tilpasset kameraer med Micro 4/3-sensorer og tilbyder høj optisk kvalitet kombineret med et slankt og letvægtsdesign. Takket være den IP53-klassificerede vejrforsegling kan du tage objektivet med dig uanset vejret.

Den robuste linse OM SYSTEM M.Zuiko Digital ED 12-40mm f/2.8 PRO II er designet til at opfylde alle de professionelle fotografers behov, især med sit kompakte og lette design. En konstant blænde på f/2,8 ved alle brændvidder er sammen med avanceret teknologi med til at levere høj kvalitet til en lang række fotografiske stilarter, uanset lysforhold og afstand.


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side, på telefon 78 72 69 00, eller hvorfor ikke besøge os i vores butik på Humletorvet 25 i København.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling