Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

04-02-2019 09:11:29

Trådløs ultrabærbar nyhed fra Sennheiser: XSW-D

Sennhesier har udgivet et helt nyt, trådløst mikrofonsystem, XSW-D. At forbinde trådløs lyd til kameraet har aldrig været så enkelt. Systemet bygger på små og ekstremt portable enheder der er lettere at forbinde end dine bluetooth-hovedtelefoner til mobilen.


Nyheter_sennheiser-xsw-d.jpg

At tilslutte lyd trådløst til dit kamera har aldrig været lettere - Torsdag d. 24. januar lancerede Sennheiser sit seneste trådløse system, XSW-D. Systemet bygger på små, kompakte enheder der er lettere at forbinde end dine bluetooth-hovedtelefoner til din mobil.

XSW-D fra Sennheiser kommer i flere forskellige kombinationer og varianter. Den store fordel ved systemet er at du kan koble en sender sammen med hvilken modtager du vil. Senderne og modtagerne findes med 3,5mm-kontakt til f.eks. lavaliermikrofoner samt XLR-kontakter så du f.eks. kan benytte din shotgunmikrofon trådløst. Modtagerne fås også med enten 3,5mm eller XLR-stik så du kan benytte systemet med både systemkameraer og professionelle videokameraer. Med et XSW-D-system kan du gør ethvert udstyr trådløst.

Enkel håndtering med én knap

XSW-D har kun én knap på sender og modtager for yderst enkel håndtering. Når du vil koble enhederne sammen, holder du knapperne inde på begge enheder til de blinker, og når de lyser med et fast grønt lys, er de sammenkoblede. Du kan koble op til fem sendere til en modtager. Du behøver ikke at foretage andre indstillinger, systemet tilpasser lydniveauet automatisk efter hvilken enhed du kobler den til.

Hvis du har overvejet et trådløst lydsystem til dit kamera, men synes at de har været for besværlige eller for store, så er XSW-D-systemet løsningen til dig. Det kan ikke blive enkelere eller mere kompakt end dette.

Læs mere om de forskellige pakker vi tilbyder på vores produktside, og forudbestil allerede i dag, så du er først i køen når vi får XSW-D på lager.

Nyheter_sennheiser-xsw-d-2.jpg

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.