27-07-2021

Nyt vloggingkamera fra Sony - ZV-E10

Sony introducerer et spejlløst systemkamera med fokus på kreativitet - Sony ZV-E10. Dette er kameraet til dig, der ønsker et smart og kompakt kamera med udskifteligt objektiv, der er designet til vlogging, streaming og indholdsproduktion. Du kan nemt lave videoer i 4K-opløsning, optage slowmotion i Full HD og bruge smarte funktioner som Tally Light, Bokeh Mode og Face Auto Exposure. Sony ZV-E10 har en drejelig touchscreen og en retningsbestemt mikrofon af høj kvalitet med en medfølgende vindhætte - til nem optagelse af indhold med professionelle resultater. Køb Sony ZV-E10 i dag, levering forventes i midten af august.


Fordele

 • 24,3 MP APS-C-sensor
 • Film i 4K og slowmotion i Full HD
 • Drejelig touchscreen med touch-fokus
 • Intelligent EyeAF
 • Hurtig autofokus selv under dårlige lysforhold
 • Bokeh- og produkt-funktion
 • Livestreaming i høj kvalitet via USB
 • Tally Light - et rødt signallys viser, at du er on air
 • Brug som webcam
 • Retningsbestemt mikrofon med vindhætte
 • Ergonomisk greb
 • Objektivet kan skiftes

Mange smarte funktioner

Sony ZV-E10 har mange smarte funktioner, der gør det muligt at fokusere mindre på indstillinger og mere på at skabe. Kameraet bruger objektgenkendelse til autofokus, hvilket betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om, at kameraet ikke kan finde fokus - uanset hvilken kvalitet du optager i. En anden smart funktion er den automatiske eksponering af ansigtet, hvor kameraet indstiller sig til at give dig den rigtige eksponering af dit ansigt. Kameraet justerer og forbedrer også hudtoner i videoen for at få den til at se så god ud som muligt, når optagelserne derefter bruges til f.eks. YouTube og Instagram.

Klar lyd overalt

Uanset hvilket miljø du befinder dig i, lader Sony ZV-E10 din stemme blive hørt. Med den retningsbestemte mikrofon og den medfølgende vindhætte får du klar lyd, selv i blæsende vejrforhold. Du kan også tilslutte en ekstern mikrofon og bruge det digitale lydinterface til at optimere lyden yderligere.

Produktfremvisningsfunktion

Unboxer du en masse produkter? Eller viser du forskellige ting frem i din video? Takket være denne indstilling skifter kameraet hurtigt fokus til det objekt, du viser frem, uden at du behøver at slå autofokus med øjensporing fra eller skjule dit ansigt. Med denne funktion kan du garantere, at kameraet fokuserer på de rigtige ting.

Livestreaming og webcam

Ved at tilslutte Sony ZV-E10 med et USB-kabel til din computer har du også mulighed for at livestreame i høj lyd- og billedkvalitet, mens du interagerer med dine følgere - uden et eksternt videokort. Derudover kan du bruge kameraet som et webcam og få mest muligt ud af dine online-møder.

 


 

Vi er her for at hjælpe

Har du brug for hjælp med at vælge det rette udstyr, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. Du når os på info@scandinavianphoto.dk, vores Facebook-side eller på telefon 78 72 69 00.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
  Gælder MyPack Privat uden omdeling

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.