Olympus

Hos Olympus har ekspertise i optik været kernen i mere end 100 år, hvilket har formet deres historie. Som verdens førende producent af optisk- og digital præcisionsteknologi udvikler og sælger Olympus nyskabende medicinsk teknologi, digitale kameraer og løsninger til videnskab og industri.

Hos os kan du købe systemkameraer, kompakte systemkameraer, kompaktkameraer, objektiver, actionkameraer og tilbehør fra Olympus.

124 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Passer til (sensorstørrelse)
Objektivfatning
Objektivfatning
Fast/Zoom
Brennvidde fast
Billedsensorstørrelse
Største blænde f/
Objektivtype
Opløsning

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.