Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm f/3,5 Macro sort
Artikelnummer: 1028861

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm f/3,5 Macro sort

M.ZUIKO DIGITAL ED 30mm f/3,5 Macro sort

Weblager
Bestilles fra leverandør till dig
København:

Lille og smidigt objektiv med en ekstrem god nærgrænse, hurtig autofokus og indbygget billedstabilisering. Og under 130 gram

2.195 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Olympus M.ZUIKO DIGITAL  ED 30mm f/3,5 Macro

Lille og smidigt objektiv med en ekstrem god nærgrænse, hurtig autofokus og indbygget billedstabilisering. Og under 130 gram

Fordele:

  • Modsvarer 60 mm
  • Vældig stor forstørrelsesgrad på 1:2,5
  • Hurtig autofokus
  • Indbygget billedstabilisering
  • Vægt 128 gram

Kom nærmere med 9,5 cm nærgrænse

Med en nærgrænse på bare 9,5 cm gives muligheden for at virkelig komme tæt på små motiv og en verden som vi sjældent får tage del i. Med en forstørrelsesgrad på 1:2,5 gange forstørrelse behøver rejsen ikke blive så lang før end interessante motiver åbenbarer sig.

Hurtig autofokus og indbygget billedstabilisering

60mm er een alsidig brændvidde for både portræt- natur- og produktfotografering. Sammen med en hurtig autofokus, så finder objektivet hurtigt skarpheden og billedstabiliseringen hjælper til med at få skarpere billeder i dårligt lys.

Miniaturer

Ikke bare god på at fange de små ting, objektivet er desuden meget lille. Med en længde på 6 cm, diameter på 5,7 cm og en vægt på bare 128 gram, så findes der ikke længere nogen undskyldning for ikke at have det med.

Leveres med:

  • Objektivdæksel frem og bag.
  • Garantikort
  • Brugervejledning
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen – I vores nyhedsbrev giver vi dig eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev accepterer du, at dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.