Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R
Artikelnummer: 318398

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R

M.ZUIKO DIGITAL ED 40-150mm f/4,0-5,6 R

Weblager
Bestilles fra leverandør til dig
København:
  • Svarer til 80-300 mm
  • Let og fleksibel
  • Fås i sølv og sort
1.795 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
30 dages returret

Olympus AF 40-150/4-5.6 R Zuiko Digital 4/3
Dette udskiftelige zoomobjektiv er perfekt til rejser. Det er lille, let og bredt i brug, perfekt til portrætter og motiver på mellemlang afstand, og det er fleksibelt til indendørs eller udendørs fotografering. Du kan bruge dette kraftige zoomobjektiv som din perfekte ledsager uden at skulle bære på for meget udstyr. Den højtydende optik har yderligere fordele. Fokuseringen er placeret bag på objektivet og består af kun to linseelementer, hvilket gør autofokusen meget præcis, næsten lydløs og ekstremt hurtig. Den lydløse autofokus eliminerer irriterende fokuseringsstøj, når du filmer. Objektivet sikrer, at du altid er klar til dit næste motiv, uanset om det bevæger sig eller ej.

Leveres med:
Objektiv, Micro Four Thirds-objektivdæksel (LC-58E), Micro Four Thirds rear objektivdæksel (LR-2), Garantikort, Brugervejledning

Husk: Køb et neutralt filter (UV eller Skylight) for at beskytte frontlinsen.

Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i fotobranchen! Ved at indtaste din e-mailadresse og tilmelde dig, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Scandinavian Photo. Som abonnent vil du modtage eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra førende brands i branchen og masser af inspiration til din e-mail.

Dit samtykke er frivilligt, og du kan til enhver tid afmelde dig eller trække dit samtykke tilbage. Læs mere om vores behandling af persondata og dine rettigheder i vores privatlivspolitik.