Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

OM-D E-M1 Mark II

Olympus OM-D E-M1 Mark II

Artikelnummer: 1029089

Hurtigt, kompakt professionelt spejlløst systemkamera fra Olympus der holder til at følge med på alle eventyr. Selv de støvede, regnfyldte og kolde.

Vælg variant

11.450 DKK
Bestillingsvare
Bestillingsvare

Værdipakke

OM-D E-M1 Mark II
VideoMic Pro+ med Rycote Lyre
Putsduk mikrofiber large
13.123 DKK
OM-D E-M1 Mark II
Minneskortläsare TS-RDF8K All-In-1 USB 3.0/3.1
Wireless GO
13.344 DKK

OM-D E-M1 MKII

Hurtigt, kompakt professionelt spejlløst systemkamera fra Olympus der holder til at følge med på alle eventyr. Selv de støvede, regnfyldte og kolde.

Fordele:

 • 18bps AF-C / 60 bps AF-S
 • Hurtig autofokus, 121 cross-type-punkter
 • 5-akset billedstabilisering
 • 50mp HighResShot
 • Pro Capture
 • Regn-, støv- og frostsikker.
 • Lille og kompakt

Få det hele med på 60 billeder pr sekund

E-M1 MK2 har en utroligt høj burst rate så du ikke går glip af et eneste billede. Med 18 billeder pr sekund med følgefokus (AF-C) og hele 60 billeder pr sekund med låst fokus (AF-S) i fuld opløsning og RAW, når du at fange selv de mest spontane situationer.

Derfor findes Pro Capture

Lige meget hvor hurtigt kameraet er, kan det være svært for fotografen at følge med i hændelserne. Med Pro Capture begynder kameraet allerede at tage billeder når du trykker udløseren halvt ned, for siden at gemme de sidste 14 billeder inden udløseren blev trykket helt ned. På den måde når du at fange hændelser der udspillede sig brøkdele af et sekund inden du fik taget det egentlige billede.

Hurtigt kamera for hurtige bevægelser - autofokus med 121 cross -type punkter

Med den hurtige burst rate følger en hurtig autofokus. Med 121 cross-type AF-punkter der dækker en stor del af sensoren, følger E-M1 MK2 motivet, selvom det bevæger sig hurtigt mod eller væk fra fotografen. Særlige AF-algoritmer og en dobbelt quadcore processorer analyserer billedet og afgør hvor fokus skal være, selv i ekstremt høje hastigheder.

Intet er stærkere end det svageste led - Søger med 120fps og roterbar skærm

For at du skal kunne nå at se alt hvad der sker gennem søgeren, har den fået en opdateringsfrekvens på 120 fps, så du bedst kan udnytte alle kameraets andre hurtige egenskaber. Skærmen kan roteres, så kameraet kan bruges i alle tænkelige vinkler.

4K Video

Ved hjælp af TruePic VIII-processoren kan E-M1 MK2 filme i 4K-opløsning: Cinema 4K 4096x2160 i 24p, UHD 3840x2160 i 30p samt FullHD 1920x1080 60p.

20MP sensor, TruePic VIII og 5-akset billedstabilisering

Med en opløsning på 20 megapixels kan E-M1 MK2 bruges til de fleste opgaver. Men med hjælp af HighRes Shot, der benytter sensorens 5-aksede stabiliseringsophængning og den kraftige TruePic VIII processor, kan du tage billeder med en opløsning på hele 50MP og få billedfiler med ekstremt fine detaljer. Den 5-aksede stabilisering hjælper dig med at få skarpe, håndholdte stilbilleder og video med bløde bevægelser uden ryk og rystelser.

Kompakt og holdbar

På grund af Micro 4/3-sensoren kan Olympus producere kompakte kameraer og objektiver, uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. E-M1 er et af Olympus' større kameraer, men alligevel er det et af de mindste professionelle systemkameraer på markedet. Med et kraftigt greb passer det fint sammen med lidt større teleobjektiver til Micro 4/3-systemet. På kamerahuset findes fysiske programmerbare knapper og hjul for alle tænkelige justeringer man vil foretage under fotograferingen. Programhjulet kan låses, så det ikke ændrer sig ved et uheld, så der ikke opstår situationer hvor kameraet opfører sig anderledes end du havde forventet i en stresset situation. På trods af det kompakte design er Olympus OM-D E-M1 MK2 et utroligt robust kamera, bygget til at tåle regn, sand og kulde. Sammen med Olympus' Pro-optik, der også er støv- og vejrforseglet og kuldesikkert, er E-M1 MK2 den perfekte følgesvend overalt. 

Leveres med:

 • Kamerahus
 • USB-kamera
 • Kabelklemme
 • Kamerarem
 • Flash FL-LM3
 • Batteri BLH-1
 • Batterlader BCH-1
 • Manual
 • Garantibevis

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

  FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

  Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.