Olympus OM-D E-M5 Mark III silver + M.Zuiko ED 12-200mm f/3,5-6,3 svart
Artikelnummer: 1046099

Olympus OM-D E-M5 Mark III silver + M.Zuiko ED 12-200mm f/3,5-6,3 svart

OM-D E-M5 Mark III silver + M.Zuiko ED 12-200mm f/3,5-6,3 svart

Weblager
Kan ikke købes
København:
 • 20 megapixel Live MOS Micro 4/3-sensor med stabilisering
 • Inklusiv superzoom med enormt omfang til alle typer af billeder
 • Video i 4K UHD og C4K samt 120fps Slow Motion i Full HD
14.495 DKK
Fri fragt ved køb over 500,-
14 dages returret

Performance og fleksibilitet med stilfuldt design og kraftfuld hardware

Olympus OM-D E-M5 Mark III er med sin beskedne størrelse, lave vægt og kraftfulde processor et godt valg for dem, der ikke ønsker at ofre ydeevne for kompakthed. 4K-video, pålidelig billedstabilisering og hurtig autofokus i en slank og overkommelig pakke.

Fordele

 • 20 megapixel Live MOS Micro 4/3-sensor med op til 5,5 trin af stabilisering (6,5 trin af stabilisering via Sync IS med stabiliseret objektiv)
 • Kraftig TruePic VIII-processor med dobbelte Quad Core-systemer og dedikeret chip til AF
 • 121 kryds-type fasedetekterings- og kontrastbaserede AF-punkter
 • Video i 4K DCI og C4K og 120fps Slow Motion i Full HD
 • Live Composite - Lange eksponeringer med Live View og bedre resultater til f.eks. lysmaling
 • Vandtæt og kuldebestandig ned til -40°C
 • Kompakt design og lav vægt på 414 gram (med batteri)

Lille kraftcenter til fotografen på farten

OM-D E-M5 er en letvægter med sin kompakte størrelse og lette vægt på 414 gram med batteriet i kamerahuset. Men indeni sidder den samme processor som i Olympus' flagskib OM-D E-M1 Mark II, dvs. TruePic VIII. Processoren hjælper med at reducere støj ved højere ISO-værdier, justere billedforvrængning og optimere autofokus.

Autofokus er blevet meget bedre end tidligere modeller. De 121 AF-punkter af krydstype dækker en stor del af sensoren, understøtter øjen-AF, og takket være den dedikerede autofokuschip får du også hurtig autofokus med pinpoint-tracking autofokus med op til 10 billeder i sekundet i RAW. Der er også Pro Capture Mode, som giver dig mulighed for at optage op til 30 billeder i sekundet, og Pre Burst, som optager 14 billeder i sekundet, selv når udløserknappen er halvt trykket ned.

Live Composite, Focus Bracketing og Focus Stacking

Hvis du kan lide at fotografere i mørke, med lange lukkertider og lysmaleri, vil du sætte pris på Live Composite-funktionen. Det er en form for sekventiel optagelse, der tager flere eksponeringer med længere lukkertider og sammensætter dem på baggrund af lyse områder - så du får flotte mørke billeder med meget mindre risiko for overeksponering.

Med Focus Bracketing og Focus Stacking kan du skabe skarpe billeder med en stor dybdeskarphed uden at skulle sænke blænden. OM-D E-M5 Mark III tager op til 999 billeder med ti fokusniveauer, som derefter kan kombineres i din billedredigeringssoftware. Alternativt kan du sammensætte otte billeder med varierende fokus direkte i kameraet.

Stillebilleder i høj opløsning og video i høj opløsning

Til landskabs- og produktfotografer leverer stativfunktionen High Res Mode skarpe billeder i høj opløsning! Den giver dig mulighed for at tage billeder med 50 megapixel ved at flytte sensorpositionen og samle otte eksponeringer.

Også på videofronten er EM-5 Mark III et dygtigt kamera. Du kan optage i 4K UHD (3840 x 2160) med 30 fps og 102 MBps, C4K (4096 x 2160) med 24 fps og 237 Mbps og Full HD 120 fps. Den dedikerede AF-chip fungerer også i video med fasedetekterende autofokus, og du får også et rent HDMI-udgangssignal, hvis du ønsker at bruge en ekstern skærm.

Linsen

Olympus M.Zuiko ED 12-200mm f/3.5-6.3 har en ekstremt lang rækkevidde - fra vidvinkel til superteleoptagelse. Det gør objektivet velegnet til alt fra landskabs- til dyrelivsfotografering. Med sin lave vægt er den også meget bærbar, hvilket er en perfekt kombination med E-M5 Mark III.

Leveres med

 • Olympus M.Zuiko ED 12-200mm f/3.5-6.3
 • Kamerahusdæksel, forreste og bageste objektivdæksel
 • Kamerabatteri BLS-50
 • Blixt FL-LM3
 • USB-kabel
 • Skulderrem
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
Gælder MyPack Privat uden omdeling