Sachtler

Selvom han ikke selv udviklede et kamera, gav Wendelin Sachtler, der både var kameraman, skuespiller og opfinder, et vigtigt bidrag til processen med at gøre billeder til film.

I 1958 udviklede han sit eget stativhoved, hvilket blev et vendepunkt for filmindustrien. Hans såkaldte gyrohoved kunne ikke kun panoreres og vippes, men blev også dæmpet af et gyro-system. Filmmagere var nu endelig i stand til at udføre jævne panoreringer uden at skulle kæmpe med og mod deres udstyr.

Hos os kan du købe tripods, videostativer, stativhoveder, tasker og tilbehør fra sachtler.

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.