Sachtler

Selvom han ikke selv udviklede et kamera, gav Wendelin Sachtler, der både var kameraman, skuespiller og opfinder, et vigtigt bidrag til processen med at gøre billeder til film.

I 1958 udviklede han sit eget stativhoved, hvilket blev et vendepunkt for filmindustrien. Hans såkaldte gyrohoved kunne ikke kun panoreres og vippes, men blev også dæmpet af et gyro-system. Filmmagere var nu endelig i stand til at udføre jævne panoreringer uden at skulle kæmpe med og mod deres udstyr.

Hos os kan du købe tripods, videostativer, stativhoveder, tasker og tilbehør fra sachtler.

5 produkter
Vis som
Sorter efter
Teknik til kreativitet er vores passion.

Hos SP elsker vi kreativitet og vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet til teknikinteresserede. Med personlig service og ekspertrådgivning skaber vi løsninger der er skræddersyet til dig og dit formål – til gode priser.

Følg os:

78 72 69 00

Kontakt os
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i teknikbranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500 KR
    Gælder MyPack Privat uden omdeling

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.