Det lader til at du bruger en gammel browser, så vi kan ikke garantere at alt ser ud og fungerer som det skal.

Sachtler

Selvom han ikke selv udviklede et kamera, gav Wendelin Sachtler, der både var kameraman, skuespiller og opfinder, et vigtigt bidrag til processen med at gøre billeder til film.

I 1958 udviklede han sit eget stativhoved, hvilket blev et vendepunkt for filmindustrien. Hans såkaldte gyrohoved kunne ikke kun panoreres og vippes, men blev også dæmpet af et gyro-system. Filmmagere var nu endelig i stand til at udføre jævne panoreringer uden at skulle kæmpe med og mod deres udstyr.

Hos os kan du købe tripods, videostativer, stativhoveder, tasker og tilbehør fra sachtler.

78 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Maks. Højde
Bensektioner
Materiale
Farve
Vægt
Indermål højde
Vendbar midtersøjle
Indermål bredde
Vægt

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet og det udstyr, der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

50 80 77 70

Kontakt os

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få gode tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

    FRI FRAGT PÅ ORDRE OVER 500,-

    Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.