Samyang

Med mere end 40 års innovation og håndværk inden for kameraobjektiver, sigter Sydkoreanske Samyang på at levere næste generation af objektiver, der gør det muligt for foto- og videografer, at dele deres unikke perspektiv på verden omkring dem.

Hos os finder du et bredt udbud af objektiver fra Samyang med fatning til Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Sony och Pentax. 

178 produkter
Vis som
Sorter efter
Filtrering
Producent
Passer til (sensorstørrelse)
Objektivfatning
Fast/Zoom
Brennvidde fast
Største blænde f/
Objektivtype
Billedstabilisering
Autofokus
Objektivegenskaber

Vi hjælper dig med at tage bedre billeder

Billedet, og det udstyr der gør det muligt, har været vores lidenskab siden 1982. Scandinavian Photo tilbyder et bredt sortiment til film- og fotoentusiaster - uanset niveauet af viden. Udover udstyr tilbyder vi inspiration, viden, uddannelse og rådgivning.

Følg os:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Følg med i hvad der sker i fotobranchen. Tilmeld dig til Scandinavian Photos nyhedsbrev og få eksklusive tilbud, de seneste nyheder fra branchens ledende producenter samt en masse inspiration.

LEVERING TIL DØREN FOR 99,- ELLER FRI FRAGT (UDEN OMDELING) PÅ ORDRE OVER 500 KR

Scandinavian Photo benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen på sitet. Accepterer du ikke brugen af cookies, kan du slukke for dem i din webbrowser. Dette kan dog medføre at visse funktioner på sitet ikke fungerer som de skal.